1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-03-2024 16:40

Μαρία Γκαραγκούνη για Ρούξι Ντουμιτρέσκου: «Την έχω στην καρδιά μου την Ρούξι, με την αδερφή μου δεν το πιστεύουμε»

Η πρώην συμπαίκτριά της Ρούξι Ντουμιτρέσκου στα Βριλήσσια, στον Παναθηναϊκό και στην Εθνική ομάδα Μαρία Γκαραγκούνη δεν έχει συνειδητοποιήσει όπως και όλος ο κόσμος την απώλεια της σπουδαίας Ρούξι. Σε δηλώσεις της αναφέρθηκε στην δυσάρεστη αυτή είδηση και ευχήθηκε κουράγιο στην οικογένειά της.

«Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένη και σοκαρισμένη. Με την αδερφή μου Νίκη δεν μπορούμε να το συνδειδητοποιήσουμε. Μοιραστήκαμε πολλές στιγμές με την Ρούξι, στα Βριλήσσια, στον Παναθηναϊκό και στην Εθνική ομάδα. Δεν το χωράει ο νους μου. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχει χαθεί. Εύχομαι κουράγιο στην οικογένειά της, στον γιο της, στην μητέρα της.

Είχαμε να μιλήσουμε αρκετά χρόνια αλλά μάθαινα νέα της από κοινούς φίλους και γνωστούς. Μάθαινα νέα της, για τον γιο της, για την ίδια που ασκούσε την προπονητική στην Ρουμανία. Ήμασταν μακριά αλλά είναι στην καρδιά μου και σε αμέτρητες στιγμές της ζωής μου».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.