1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-01-2024 13:25

Αίτημα του Ολυμπιακού στην CEV για τα ματς της Τουρκίας και της Πολωνίας!

Η CEV για άλλη μια φορά έδειξε ότι δεν παίρνει στα σοβαρά τα ευρωπαϊκά κύπελλα και ιδιαίτερα την κορωνίδα των διοργανώσεων, το Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι δυο αγώνες του ομίλου που θα κρίνουν την δεύτερη, την τρίτη και την τέταρτη θέση δεν γίνονται την ίδια ώρα. Ζιράτ-Ολυμπιακός θα παίξουν στις 7μμ και οι Ζάκσα, Κνακ θα παίξουν στις 9.30 μμ και θα γνωρίζουν ποιό αποτέλεσμα τους συμφέρει για να προκριθούν και οι δύο. Κι αν ο Ολυμπιακός χάσει 3-0, 3-1 στην Τουρκία περνούν και οι δύο με νίκη 3-2 της Κνακ.

Άρα οι αγώνες πρέπει να ξεκινήσουν την ίδια ώρα, κι αυτό είναι το αίτημα του Ολυμπιακού προς την Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία που έτσι κι αλλιώς έπρεπε να το σκεφτούν από μόνοι τους. Αλλά λόγικα και  CEV δεν συναντιώνται και αποδείχθηκε πολλάκις στο παρελθόν.

Από την άλλη η Ζιράτ είναι αδιάφορη έχει εξασφαλίσει  την πρώτη θέση και δεν αποκλείεται να παίξει με την δεύτερη ομάδα, προσφέροντας μια σπουδαία ευκαιρία νίκης στον Ολυμπιακό. Και σίγουρα δεν θέλει στις επομένες φάσεις την τρις πρωταθλήτρια  Ζάκσα, με τους τραυματίες Σλίβκα, Σμιτ στην σύνθεση της.

Ο Ολυμπιακός έχει πλέον δύο δρόμους μπροστά του. Την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, που ανεβάζει το πρεστίζ του, αλλά εκεί θα τον περιμένει μια μεγάλη ομάδα που θα φαντάζει ανίκητη  και την πρόκριση στο  Cev  Cup ως τρίτος, με πιθανότητες κατάκτησης του. Αν εξάλλου συνεχίσει στο Τσάμπιονς Λιγκ θα εξασφαλίσει από τώρα τη συμμετοχή στους ομίλους της επόμενης διοργάνωσης, αν πάρει το πρωτάθλημα.

Και μετά την εμφάνιση του με την Ζάκσα μπορεί να κάνει κι άλλο θαύμα.

YΓ: Μη νομίζετε ότι μόνο στον όμιλο του Ολυμπιακού ισχύει το παράδοξο. Και στους άλλους ομίλους τα ματς έχουν διαφορά μισής και μίας ωρας. Απλά στον δικό μας όμιλο έχουν διόμιση ώρες και Πολωνοί και Βέλγοι θα παίξουν με γνώση του αποτελέσματος Ζιράτι-Ολυμπιακός.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.