1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-01-2024 13:39

Aπολλώνιος: Μένει ο Χριστοδουλάκης, πρόταση στην Καλντερόν

Ο Απολλώνιος ξεκίνησε δυνατά την νέα χρονιά με νίκη επί του Μαρκόπουλου, η ηρεμία επανήλθε στην ομάδα του Κερατσινίου, μένει ως πρώτος προπονητής Στέφανος Χριστοδουλάκης, ενώ έγινε πρόταση και στην Καλντερόν.

O Aπολλώνιος λοιπόν κέρδισε 3-2 το Μαρκόπουλο, ξέφυγε από τις δυο τελευταίες θέσεις της  Volley League γυναικών και κοιτάζει το μέλλον με αισιοδοξία. Ευτυχώς για την ομάδα του Κερατσινίου επικράτησε η γνώμη των ψυχραιμότερων, δοκιμάστηκε ο βοηθός του Νίκου Μπουτσορή, έφερε ηρεμία και αποφασίστηκε η παραμονή του Στέφανου Χριστοδουλάκη στο τιμίνι της ομάδας.

Ταυτόχρονα θα υπάρξει ενίσχυση με την απόκτηση ξένης ακραίας που μαζί με τις Φακοπουλίδου, Ράπτη θα συνθέσουν μια ισχυρή τριπλέτα. Γι αυτό έκαναν προσφορά 30.000 ευρώ στην Καλντερόν που έμεινε ελέυθερη από την ΑΕΚ, αλλά η Κουβανή δεν θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα και περιμένουν το τέλος της κανονικής περιόδου στην Κίνα, προκειμένου να πάρουν ακραία που θα μείνει ελεύθερη και δεν θα συνεχίσει η ομάδα της στα πλέι οφ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.