1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-06-2018 23:50

Ο Γιαννακόπουλος έβαλε τη μεταγραφή της Πραγκαλούδη στο βιβλίο Γκίνες! (video)

Η μεγάλη αδυναμία του Παύλου Γιαννακόπουλου ήταν το γυναικείο βόλεϊ και το απέδειξε με την ενίσχυση των μεγάλων ομάδων τη δεκαετία του ΄80. Εκεί που το... τερμάτισε ήταν στη μεταγραφή της Ρούλας Πραγκαλούδη από τη Σίρις Σερρών...

Η αθλήτρια από τις Σέρρες είχε προκαλέσει αίσθηση σε όλη την Ελλάδα με το ταλέντο της και το καλοκαίρι του 1990 ο Παύλος Γιαννακόπουλος την έφερε στον Παναθηναϊκό, με το εξωπραγματικό για εκείνη την εποχή ποσό των 21 εκατομμυρίων δραχμών.

Η Ρούλα Πραγκαλούδη είχε μετακομίσει από τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Σίρις Σερρών στον Παναθηναϊκό, μια μεταγραφή που είχε γραφτεί και στο βιβλίο γκίνες και πραγματοποιήθηκε με επιμονή του Παύλου Γιαννακόπουλου.

Μάλιστα, σε συνέντευξη που είχε δώσει το 1999 στην εκπομπή της Nova «Τάδε Έφη» με παρουσιαστή τον Λάμπη Ταγματάρχη, αποκάλυψε πως ήταν από τις μεγαλύτερες στιγμές στην καριέρα του ως παράγοντας.

Δείτε το απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο στο 15ο λεπτό.

Θυμηθείτε επίσης τι είχε δηλώσει η Ρούλα Πραγκαλούδη κατά την διάρκεια της γιορτής του Σερραϊκού βόλεϊ ΕΔΩ.

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.