1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
18-12-2017 23:46

Μουνιόθ: «Επιτέθηκαν στην Ελλάδα»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Φερνάντο Μουνιόθ υπερασπίστηκε την ομάδα του και την Ελλάδα με αφορμή τις επιθέσεις που δέχθηκε από τους Γάλλους και την Τουρ. Τόνισε ότι προσπαθούν να στρέψουν τα βλέμματα εκτός τάραφλεξ ενόψει της αυριανής επαναληπτικής αναμέτρησης των δύο ομάδων για τη φάση των 32 του Τσάλεντζ Καπ.
«Μετά από όσα συνέβησαν τις δυο τελευταίες εβδομάδες και τα πράγματα εκτός αθλητισμού που επιχείρησαν να μας αποπροσανατολίσουν, με την Τουρ να επιτίθεται στο σύλλογο μας χωρίς λόγο και στην Ελλάδα σαν χώρα επίσης, έφτασε η στιγμή για τον επαναληπτικό. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να κερδίσουμε το παιχνίδι με όλη την «ερυθρόλευκη» καρδιά μας! Θα αγωνιστούμε με πολύ μεγάλη συγκέντρωση για να έχουμε την καλύτερη εκδοχή ως ομάδα. Όλα τα μέλη του Ολυμπιακού το αξίζουν μετά από όλες αυτές τις επιθέσεις που κάποιος είπε για αυτούς και για τον Ολυμπιακό σαν σύλλογο».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.