1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
16-11-2017 17:50

Μαθαίνει αντιπάλους ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να συμμετάσχει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ για δεύτερη φορά στην ιστορία του. Οι πρωταθλητές Ελλάδος, το απόγευμα της Παρασκευής (17.00) θα μάθουν τους αντιπάλους τους.
Το Γκαλά της CEV θα διεξαχθεί στη Μόσχα όπου στο περιθώριο της κλήρωσης θα βραβευθούν οι κορυφαίοι της περσινής σεζόν σε σάλα και άμμο.

Υποψήφια αντίπαλος για τον ΠΑΟΚ θα είναι και η Φριντρισχάφεν του Θανάση Πρωτοψάλτη, ενώ στις γυναίκες θα μπουν στην κληρωτίδα τόσο η Κονελιάνο της Αθηνάς Παπαφωτίου, όσο και η Νοβάρα της Ανθής Βασιλαντωνάκη.

Αναλυτικά

Τελευταίες στους ομίλους θα τοποθετηθούν πέντε εκ των Λοκομοτίβ Νονοσιμπίρσκι (Ρωσία), Περούτζια (Ιταλία), Φενέρμπαχτσε (Τουρκία),  Γιαστρέμπσκι (Πολωνία), Τουλούζ (Γαλλία), Νολικό Μάασεϊκ (Βέλγιο), Φριντρισχάφεν (Γερμανία), Σασταμάλα (Φινλανδία) οι οποίες προκρίθηκα μέσω των προκριματικών.

 Οι υπόλοιπες τρεις θα τοποθετηθούν τρίτες σε κάθε όμιλο μαζί με τις Σκρα (Πολωνία) και Αρκάς (Τουρκία).

 Στη δεύτερη θέση θα τοποθετηθούν οι ΠΑΟΚ (Ελλάδα), Μπερλίν (Γερμανία), Κνακ Ροζελάρε (Βέλγιο) ως πρωταθλητές, μαζί με την Τρεντίνο (Ιταλία) και την  Ντιναμο Μόσχας (Ρωσία).

Τέλος στην κορυφή του κάθε ομίλου θα τοποθετηθούν οι: Ζενίτ Καζάν (Ρωσία), Λούμπε Τσιβιτανόβα (Ιταλία), Κεντζιερζιν (Πολωνία), Χάλκμπανκ (Τουρκία), Σομόν (Γαλλία)

Η κλήρωση των γυναικών

Με τον ίδιο τρόπο θα γίνει και η κλήρωση των γυναικών όπου στην τέταρτη θέση θα τοποθετηθούν οι Βακίφμπανκ (Τουρκία), Μαρίτζα Πλόβντιβ (Βουλγαρία), Ρέσζοφ (Πολωνία), Κονελιάνο (Ιταλία).

Στην τρίτη θέση μπουν οι Άλμπα Μπλάι (Ρουμανία), Προστέγιοφ (Τσεχία), Βιζούρα Ρούμα (Σερβία), Μπουντοβλάνι Λοτζ (Πολωνία)

Δεύτερες σε κάθε όμιλο θα τοποθετηθούν οι: Νοβάρα (Ιταλία), Μιλούζ (Γαλλία ), Γαλατάσαραϊ (Τουρκία), Ντιναμό Καζάν (Ρωσία)

Στην κορυφή θα μπουν οι: Φενέρμπαχτσέ (Τουρκία), Ντιναμό Μόσχας (Ρωσία), Πολίς (Πολωνία), Βολερό (Ελβετία).

Οι αναμετρήσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ Ανδρών θα ξεκινήσεις στις 5 Δεκεμβρίου, ενώ η διοργάνωση των γυναικών θα ξεκινήσει μια εβδομάδα αργότερα. 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.