1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
26-02-2016 17:39

Ντέρμπι γοήτρου και παραμονής στη Μίκρα

Στη Μίκρα διεξάγεται το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης μεταξύ του Άρη και του Ηρακλή. Ένα ντέρμπι που εκτός από το γόητρο (το οποίο πάντα διακυβεύεται σε αυτά ματς) έχει τεράστια βαθμολογική σημασία.
Οι δύο ομάδες της Θεσσαλονίκης έχουν κοινή έδρα και κοινό στόχο που δεν είναι άλλος από το τρίποντο που θα τους δώσει ώθηση για την παραμονή στην κατηγορία (18η αγωνιστική, 28/2, 19.00, Διαιτητές: Παπαδογούλας, Βασιλειάδης).

Οι δύο μονομάχοι ισοβαθμούν στην 10η θέση της βαθμολογίας με 15 βαθμούς, έναν λιγότερο από την Παναχαϊκή και +7 από την ουραγό Λαμία.

Ο Άρης προέρχεται από την ήττα στην Ορεστιάδα αλλά εντός έδρας έχει νικήσει τον Φοίνικα Σύροι. Μικροτραυματισμοί υπάρχουν αλλά όπως λέει ο Γιάννης Μέλκας «κανείς δεν γίνεται να λείψει από αυτόν τον αγώνα καθώς όλοι έχουν αντιληφθεί την κρισιμότητα του».

Κούραση και φορμάρισμα

Ο Ηρακλής στο πρωτάθλημα προέρχεται από το 3-0 επί του Παναθηναϊκού, αλλά μεσολάβησε κουραστικό 15νθημερο με το φάιναλ-4 του Λιγκ Καπ και τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο κύπελλο. Υπάρχει κούραση αλλά και φορμάρισμα για τη δύσκολη συνέχεια.

Καθοριστικό ρόλο θα παίξει και το αποτέλεσμα του αγώνα για την περίπτωση που έχουμε ισοβαθμία στο τέλος της κανονικής περιόδου. Στον Α΄γύρο ο Άρης νίκησε τον Ηρακλή 3-2 σετ με πόντους 108-94.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.