1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-01-2016 19:50

Να «κλειδώσει» την 4άδα ο ΠΑΟΚ, να... ξεχάσει τα προβλήματα ο Άρης

Το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης διεξάγεται στην Μίκρα μεταξύ του Άρη και τον ΠΑΟΚ με τις δύο ομάδες να έχουν διαμετρικά αντίθετους στόχους αλλά και διαφορετικά προβλήματα (14η αγωνιστική, 23/1, 20.00, Διαιτητές: Δεληκωστίδης, Δανιηλίδου).
Ο Άρης προέρχεται από τρεις συνεχόμενες ήττες που τον έχουν φρενάρει βαθμολογικά βάζοντας σε κίνδυνο την παραμονή του στην κατηγορία. Ειδικά η ήττα στη Λαμία ανέδειξε τα εσωτερικά προβλήματα και την απογοήτευση των παικτών καθώς είναι απλήρωτοι εδώ και πολύ καιρό. Σήμερα (22/1) η διοίκηση εξέδωσε ανακοίνωση και κάλεσε τους αθλητές και το προπονητικό επιτελείο σε συνάντηση την Κυριακή στις 11 το πρωί και οι πληροφορίες λένε πως θα έχει να τους πει ευχάριστα νέα. Αγωνιστικά, ο Βασίλης Μούχλιας έχει τράβηγμα στο τετρακέφαλο και η συμμετοχή του είναι αμφίβολλη.

Κρίσιμη αναμέτρηση είναι και για τον ΠΑΟΚ που προέρχεται από πολύ δύσκολο πρόγραμμα με τρεις αγώνες την εβδομάδα και έχει μπροστά του τα ματς με Τουρ και το φάιναλ-4 του Λιγκ Καπ. Ο ΠΑΟΚ θέλει να ξεκαθαρίσει το τοπίο με την παρουσία του στην 4αδα και προς αυτή την κατεύθυνση θα είναι ικανοποιημένος μόνο με τρίποντο.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.