1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-10-2015 13:07

Τζάμπα τα εισιτήρια...

ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΛΕΜΟΝΙΔΗ

Αυτά μόνο στο ελληνικό βόλεϊ μπορούν να συμβούν. Η αγωνιστική δραστηριότητα ξεκινάει σήμερα με τον Γ όμιλο της Α2 ανδρών και όχι με την Α1 ανδρών, την Α1 γυναικών, ή με το Σούπερ Καπ τέλος πάντων. Σοβαρότητα μηδέν.

Kαλά πως παίρνουν τους ξένους παίκτες στον ΠΑΟΚ; Τους προτείνουν οι μάνατζερ και αγοράζουν ...γουρούνι στο σακί; Μόνο αόμματοι θα αποκτούσαν τον Σκοτ Χάρλει, όταν στην προηγούμενη ομάδα του τον έκρυβαν στην υποδοχή.

Τα  γράψαμε πριν ακόμη έρθει και τον έδιωξαν πριν ακόμη παίξει ένα επίσημο παιχνίδι. Τζάμπα τα αεροπορικά εισιτήρια και οι προκαταβολές, αλλά ποιός ενέκρινε τη μεταγραφή; Ο Ζελιάσκοφ που έφερε τον συμπατριώτη του Γκεοργκίεφ αν και άλλα έλεγαν στη Θεσσαλονίκη; Αυτός τουλάχιστον του βγήκε.

Οκτώ παγκόσμιες  διοργανώσεις (ανδρών, γυναικών, εφήβων, κορασίδων κλπ) είχαμε και έχουμε, αλλά δεν ορίσθηκαν έλληνες διαιτητές, παρά μόνο στα προκριματικά του Ευρωβόλει οι Δεληκωστίδης-Γεροθόδωρος.

Οι διαιτητές χρεώνουν την εξαφάνιση τους στην ΕΟΠΕ. Η Ομοσπονδία εξάλλου δεν πρότεινε ξανά τον Κάλλη στην επιτροπή διαιτησίας της CEV, ενώ κόπηκαν και οι Ιορδανίδης-Ρέρας από τους παρατηρητές του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο πρώτος για ένα τσιγάρο και ο δεύτερος γιατί κατέγραψε επεισόδια που έγιναν σε αγώνα. Η ΕΟΠΕ δεν τους κάλυψε ή καλύτερα δεν έχει πλέον τη δύναμη να τους καλύψει ή να ασκεί παρεμβατική πολιτική.

Ολυμπιακός, Παναθηναικός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και άλλοι δεν έκαναν την παραμικρή εκδήλωση για να παρουσιάσουν πανηγυρικά τις νέες ομάδες τους. Το κάνει όμως ξανά ο Πανιώνιος την ερχόμενη Τετάρτη, σε μπαρ της πλατείας.

Πολύ καλή και εντυπωσιακή η εκδήλωση του ΑΟΘήρας με φόντο τη Καλντέρα. Με τον Απόστολο Οικονόμου σε ρόλο κονφερανσιέ, που ζήλεψε τη δόξα του Στέλιου Προσαλίκα. Άντε και πρόεδρος Απόστολε.

ΠΗΓΗ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

3 σχόλια

  • Comment Link pamvo- fan Δευτέρα, 05 Οκτωβρίου 2015 10:21 posted by pamvo- fan

    γιατί το θεωρείς απίθανο , ο μάνατζερ του να συζήταγε και με τις δυο ομάδες ;;;;
    και στο τέλος κατεληξέ στον Π.α.ο.κ!!!!!!

  • Comment Link ναυαρχος Σάββατο, 03 Οκτωβρίου 2015 13:58 posted by ναυαρχος

    φιλε παμβο με εσας κουβεντιαζε γιατι καποια στιγμη νομιζα οτι μιλουσε με το παναθηναικο γιατι και εμεις εκεινη την περιοδο ψαχναμε για ακραιο

  • Comment Link pamvo- fan Σάββατο, 03 Οκτωβρίου 2015 12:20 posted by pamvo- fan

    και να φανταστείτε ,ότι ο χαρτλει συζητουσε με τον παμβοχαϊκό ,και μπηκε στη μεση καποιος .... να τον πάρει ο π.α.ο.κ.

    τυχεροι εκει στην διοικηση του παμβοχαϊκού που τον ...εχασαν!!!!!!!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.