1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
20-08-2015 18:42

Καλμαζίδης: «Κέρδος μας έστω και ένα παιδί να ασχοληθεί με το βόλεϊ»

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής ομάδας βόλεϊ γυναικών, Γιάννης Καλμαζίδης, τόνισε για τη φιλοξενία στην Μεγαλόπολη και τους δύο αγώνες του Ευρωπαϊκού Λιγκ 

 «Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους τοπικούς φορείς που έχουν βοηθήσει στην υλοποίηση της ομαλής προετοιμασίας της ομάδας μας. Πριν έρθουμε εδώ δεν ξέραμε πολλά πράγματα για την Μεγαλόπολη, όμως νιώθω ότι κάναμε φιλίες, που θα κρατήσουμε. Φεύγοντας από εδώ πιστεύω πως τα νέα παιδιά, που θα παρακολουθήσουν τους αγώνες, θα έρθουν στο άθλημά μας, και οι τοπικοί παράγοντες του αθλητισμού θα έχουν κερδίσει αυτό αυτό. Εμείς από την πλευρά μας θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό στα δύο παιχνίδια με την Γεωργία. Θα δώσουμε ότι μπορούμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο και ελπίζω να είναι θετικό το αποτέλεσμα, για να δώσει χαρά σε όλο τον κόσμο που θα παρακολουθήσει τους αγώνες. Ευχαριστούμε πολύ την τοπική κοινωνία και ειλικρινά μας έχουν σκλαβώσει όλοι με την συμπεριφορά τους».

«Κλείνοντας» η αρχηγός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, Ελένη Κιόση πρόσθεσε: «Ευχαριστούμε πολύ την Περιφέρεια, τον Δήμο και τη ΔΕΗ, για την στήριξή τους και όλο τον κόσμο για την φιλοξενία. Ο κόσμος ήδη μας έχει αγκαλιάσει, μικρά παιδιά ήρθαν στις προπονήσεις. Για εμάς κέρδος θα είναι να έρθει έστω και ένα παιδί στο άθλημά μας μετά την ολοκλήρωση των αγώνων. Από την πλευρά μας θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό προκειμένου να παρουσιάσουμε όμορφο θέαμα στο γήπεδο. Θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας ώστε να πετυχαίνουμε τους στόχους μας». Ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τον μεγάλο χορηγό της Εθνικής ομάδας, την εταιρεία stoiximan.gr.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.