1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
20-08-2015 17:19

«Πράσινο φως» στον Ηρακλή

Εγκρίθηε από την ΕΕΑ o φάκελος του ΤΑΑ Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015, ανοίγοντας τον δρόμο για την συμμετοχή της ομάδας στη Volleyleague.
Η επιστροφή του Ηρακλή στη Volleyleague παίρνει σάρκα και οστά μετά το «οκ» της Επιτροπής που έκρινε ότι ο φάκελος της ομάδας είναι πλήρης. Το μόνο που μένει είναι το πράσινο φως από την επιτροπή αδειοδότησης την επόμενη εβδομάδα. Για να γίνει αυτό απαιτείται να κατατεθεί η ασφαλιστική και η φορολογική ενημερότητα.

Την πρώτη μάχη λοιπόν την κέρδισε ο Ηρακλής και μένει να δούμε την αντίδραση του ΠΑΣΑΠ που έχει δηλώσει  ότι  «επιφυλασσόμαστε παντός νομίμου δικαιώματος μας ως φορέας των αθλητών αλλά και για λογαριασμό αυτών». Να σημειωθεί ότι ο Βασίλης Μηνούδης βρέθηκε στην συνεδρίαση για να διασφαλίσει την αποπληρωμή των οφειλών στους αθλητές.

4 σχόλια

  • Comment Link ROMA 2006 Πέμπτη, 20 Αυγούστου 2015 18:15 posted by ROMA 2006

    ποιος έχει αλήθεια δίκιο; Ο Κολύμπατζης που πριν τρία χρόνια πρότεινε και είχε έτοιμη τη λύση που κάποιοι απέρριπταν και που τώρα έρχονται οι ίδιοι να εφαρμόσουν; Γιατί τότε αρνιόνταν ενώ τώρα έκαναν το ίδιο; Γιατί άφησαν την ομάδα 3 χρόνια να ξεφτιλίζεται στην Α2 και τώρα εφαρμόζουν ως μόνη λύση αυτήν την οποία απέρριπταν όταν τους την πρότειναν ως μόνη λύση η διοίκηση του Κολύμπατζη; Γιατί τότε αντιδρούσαν και οι οργανωμένοι λέγοντας ότι αυτή η λύση διαλύει τον Ηρακλή και τώρα σφυριζουν αδιάφορα πίνοντας τα μπυρόνια τους στα sick'n'blue και ναχαμε να λέγαμε; Τώρα δεν διαλύεται ο Ηρακλής ο ένας ο ενιαίος και αδιαίρετος; Τώρα τι λέτε ρε τσακαλάκια;Μήπως η ουσία ήταν και είναι ποιος πρέπει να ελέγχει την ομάδα κι εσείς μαζί με τους ανύπαρκτους που παριστάνουν τη διοίκηση δε θέλατε με τίποτα να κάνει κουμάντο ο Κολύμπατζης και οι άνθρωποι της διοίκησής του; Κύριοι της ντεμέκ λέσχης και της ντεμέκ διοικούσας εσείς τι λέτε; Γιατί σκούζατε τότε και τώρα μόκο; Ποιος είναι υπεύθυνος για τα 3 χρόνια ξεφτίλας λοιπόν; Βγείτε λοιπόν και ζητήστε συγνώμη από όλους αυτούς που βρίζατε για την πρότασή τους και σταματήστε απλά να ζητάτε τις χορηγείες και τις βοήθειές τους. Πάντα έκανε μπαμ ότι θέλατε να το παίξετε μάγκες με τη βοήθεια των άλλων. Όμως τώρα χωρίς αυτούς να δούμε θα κάνετε το παγκόσμιο ρεκόρ; Να υποβιβάσετε δηλαδή για δεύτερη φορά μέσα σε 3 χρόνια την ίδια ας πούμε ομάδα με διαφορετικό ΑΦΜ. Θα έχει πολύ γέλιο αυτό αλλά πιστεύω ότι είστε ικανοί.Μόνο γι αυτό βεβαια. Γιατί κατά τα άλλα... Κυριακή κοντή γιορτή. Για την ώρα πιείτε τα μπυρόνια μαζί με τους οργανωμένους που αλλού σκούζουν κι αλλού κο κο κο. Να χαίρεστε τον Ηρακλή πετοσφαίριση 2015 το φόβο και τρόμο του αθλήματος. Αλήθεια που θα παίξει αυτή η νέα ομάδα; Στο Κατσάνειο ή μήπως δε θα χωράει ο λαός της;

  • Comment Link REAL HERCULES Πέμπτη, 20 Αυγούστου 2015 16:54 posted by REAL HERCULES

    εχουμε να δούμε πολλά ακόμα στο θέμα όμως αυτό που πραγματικά θα είναι η ατραξιόν της νέας χρονιάς θα είναι η απόλαυση της ομάδας των καφεπολών και των καπνοπολών να μάχεται για τη σωτηρία της. ΌΠοιος πιστεύει ότι πήρα άδεια ο Ηρακλής κάνει λάθος.Πήρε άδεια το κατασκεύασμα των άσχετων που σε καμία περίπτωση δεν είναι ο Ηρακλής μας και που σε καμία περίπτωση δε θα μπορέσει να κάνει κάτι πέρα από μια συμμετοχή με στόχο τον μη υποβιβασμό όπως κατάντησαν όλα τα τμήματα του συλλόγου όλοι αυτοί οι απίθανοι τύποι. Όσο για τον κόσμο αυτό θα φανει στα εισιτήρια διαρκείας αλλά και στα απλά. Αν πουληθούν πάνω από 100 διαρκείας και αν κόβονται πάνω από 100 εισιτήρια σε αγώνα να μας το λενε να κατεβαίνουμε Λευκό Πύργο. Τώρα θα διαπιστώσουν σε τι απίστευτη μιζέρια οδήγησαν την ομάδα. Οι χιλιάδες της Πραγας , της Ρώμης, της Πυλαίας θα ανήκουν οριστικά σε ένα μακρινό παρελθόν. Τώρα στη θέση τους θα βρίσκεται το μόρφωμα όλων αυτών που το μόνο που ξέρουν είναι να διαλύουν ένα ένα τα τμήματα αντικαθιστώντας τα με εκτρώματα που προσπαθούν να μας πείσουν ότι είναι Ηρακλής. Ε όχι λοιπόν, για τους περισσότερους ηρακληδείς δεν είναι Ηρακλής και να τον χαίρεστε αυτόν τον Ηρακλή, ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ και θα το διαπιστώσετε από τον κόσμο που θα καταφέρετε να πείσετε. Αντε και καλή σωτηρία με την ομαδάρα που σίγουρα θα φτιάξετε ως μεγάλοι γνώστες-τρομάρα σας- του αθλήματος.

  • Comment Link IRA Πέμπτη, 20 Αυγούστου 2015 15:36 posted by IRA

    Για να μην βγαίνουν πρόωρα συμπεράσματα. Εγκρίθηκε η σύσταση του ταα, τιποτα περισσοτερο. Τα δύσκολα ερχονται οταν φτασει η ωρα της αδειοδότησης.

  • Comment Link redman7 Πέμπτη, 20 Αυγούστου 2015 14:37 posted by redman7

    ετσι μπραβο και τα κοροιδα να πληρωνουν τις παλιες οφειλες προς τριτους

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.