1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
08-07-2014 12:49

Απειλεί με αποκαλύψεις ο Ηρακλής Ιωαννίνων

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Ο Ηρακλής Ιωαννίνων εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καταγγέλλει γεγονότα που αφορούν τις διεθνείς αθλήτριες του, Παπαδοπούλου, Χαμπηλομάτη και Δασκάλου. Υπογραμμίζεται ότι θα γνωστοποιήσει γεγονότα σχετικά με ορισμένους που εμπλέκονται με την υπόθεση.

Η ανακοίνωση:
«Ο ΑΟ Ηρακλής Ιωαννίνων είναι πλέον υποχρεωμένος να προβεί σε γνωστοποίηση όσων συνέβησαν με τις διεθνείς αθλήτριες του, Παπαδοπούλου Χαρά, Χαμπηλομάτη Αλεξάνδρα και Δασκάλου Κωνσταντίνα, για να μάθει επιτέλους η αθλητική κοινότητα και ο κόσμος των Ιωαννίνων, και όχι μόνο, το ποιόν ορισμένων ατόμων που εμπλέκονται με τα του αθλητισμού».
Διαβάστηκε 3706 φορές

3 σχόλια

  • Comment Link Έλαιος Τρίτη, 08 Ιουλίου 2014 13:16 posted by Έλαιος

    Και γιατί δε λέει κατευθείαν αυτά που θέλει και βγάζει πρώτα μια τακτικίστικη ανακοίνωση? Και ποια είναι αυτά τα όσα συνέβησαν που απειλεί να βγάλει?

    Για να σοβαρευτούν οι παράγοντες λίγο...

  • Comment Link ΑΛΕΞ Τρίτη, 08 Ιουλίου 2014 13:08 posted by ΑΛΕΞ

    Μήπως έπλασε κανένα... κουλουράκι; Γιατι η Παπαδοπούλου και η Χαμπηλομάτη έγιναν διεθνείς στην ΦΕΙ, πριν τις "κλέψει" ο Ηρακλής μέσω ΑΣΕΑΔ

  • Comment Link Πρεβεζιάνος Τρίτη, 08 Ιουλίου 2014 11:24 posted by Πρεβεζιάνος

    Κ. Ζιώγο βγάλτε τα στη φόρα επιτέλους.
    Είναι αίσχρό να πλάθετε αθλήτριες, να ιδρώνετε γι΄αυτό και κάποιοι να μην σέβονται τον κόπο σας. Και όταν μάλικάθε κατεργάρης να κάτσει στον πάγκο τουστα είναι Γιαννιώτες. Πείτε σας παρακαλώ την αλήθειαγιατί πρέπει σε αυτό τον τόπο των θρύλων και των παραδόσεων

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.