1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
24-08-2013 16:59

«Ήρθα σε μια μεγάλη Ευρωπαϊκή ομάδα»

Το τελευταίο και ίσως το μεγαλύτερο μεταγραφικό απόκτημα στις γυναίκες του Ολυμπιακού, η Μικαέλα Μονζόνι, έχει ξεκινήσει προετοιμασία με την Εθνική ομάδα της Τσεχίας για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, ωστόσο το μυαλό της... τρέχει ήδη στη νέα σεζόν που θα την βρει στην Ελλάδα και τον νταμπλούχο Ολυμπιακό.


Η Τσέχα κεντρική μίλησε  στο www.olympiacos.org και εξέφρασε την ικανοποίησή της για το αίσιο τέλος των συζητήσεων με τον Ολυμπιακό:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα αγωνίζομαι με τον Ολυμπιακό. Μέσα από τις συζητήσεις που είχαμε διαπίστωσα,  πως ότι είχα ακούσει για την ομάδα είναι αλήθεια. Πρόκειται για έναν πολύ καλά οργανωμένο σύλλογο,  με στελέχη που γνωρίζουν άριστα το άθλημά μας.

Δεν είναι τυχαίο, εξάλλου, ότι ο Ολυμπιακός είναι ένας από τους πιο διάσημους συλλόγους στην Ευρώπη, σε όλα τα αθλήματα. Ηρθα σε έναν μεγάλο Ευρωπαϊκό σύλλογο.Χαίρομαι επίσης που είναι πρωταθλητής και στο δικό μας άθλημα και έμαθα πως κατέκτησε το νταμπλ με εντυπωσιακό τρόπο».

Η κορυφαία μπλοκέρ των προκριματικών του Ευρωβόλεϊ τονίζει πως σημαντικό ρόλο στην απόφασή της να έρθει στον Πειραιά είναι και οι υψηλοί στόχοι της ομάδας: «Ανυπομονώ να ξεκινήσει η αγωνιστική περίοδος και οι στόχοι του Ολυμπιακού συμβαδίζουν με αυτό που επιζητώ και εγώ. Μου αρέσουν οι προκλήσεις του πρωταθλητισμού και έχω μάθει να δουλεύω σκληρά. Στον αθλητισμό κανείς δενσουχαρίζει τίποτα και για να φτάσεις ψηλά πρέπει να προσπαθήσεις με όλες σου τις δυνάμεις.

Όπως είπα, ανυπομονώ να γνωρίσω καταρχήν τις νέες μου συμπαίκτριες και να αρχίσουμε την πορεία μας με στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου, αλλά και να φτάσουμε μακριά στο CEVCup».

Για τη διεθνή Τσέχα κεντρική, ο χρόνος προσαρμογής στον Ολυμπιακό δεν θα είναι μεγάλος,  λόγω της γνωριμίας της με τον προπονητής της ομάδας, Γιάννη Νικολάκη: «Είχα την ευκαιρία να συναντήσω και να γνωρίσω τον κ. Νικολακή στο Μπακού,  καθώς ήταν προπονητής σε μία από της ομάδες της πόλης που αγωνιζόμουν και εγώ. Ξέχωρα από την προπονητική του αξία, που είναι γνωστή, είναι ιδιαίτερα ευγενικός και χαρούμενος άνθρωπος και είμαι ενθουσιασμένη που θα δουλέψω υπό τις οδηγίες του».

5 σχόλια

  • Comment Link Olympiakos Womens Volleyball Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2013 00:09 posted by Olympiakos Womens Volleyball

    http://www.laola1.tv/en/int/volleyball/cev/lokomotiv-baku-bank-bps-fakro-muszyna/video/485-2841-103836.html απίστευτη παίκτρια!

  • Comment Link krivb- G Κυριακή, 25 Αυγούστου 2013 16:07 posted by krivb- G

    Επειδή ίσως είσαι άσχετος νομίζω πως πρέπει να μάθεις πρώτα τι σημαίνει εθνική Τσεχίας και Λομοκοτίβ Μπακού.Τα στατιστικά της Μονζόνι μιλάνε από μόνα τους σε όλες τις διοργανώσεις πρωταγωνιστεί.Πολυτέλεια για την Ελλάδα.

  • Comment Link deroit Κυριακή, 25 Αυγούστου 2013 14:08 posted by deroit

    πρώτη μπλοκέρ στα προκριματικά του ευρωβόλει. βασική στην λοκομοτίβ μπακού και στην εθνική τσεχίας.σίγα τις ομάδες δηλαδή!! χαχα μερικοί είστε πολύ κομπλεξικοί.σε όσα παιχνίδια την είδα δεν παιζόταν ούτε σε επίθεση ούτε σε μπλοκ και κόντρα σε ομάδες παγκοσμιου βεληνεκους.

  • Comment Link tasos4 Κυριακή, 25 Αυγούστου 2013 11:33 posted by tasos4

    Δεν είπε πως είναι μεγάλη ευρωπαική ομάδα στο βόλει.Γενικά μίλησε...ο ύπνος φταίει μάλλον.

  • Comment Link γιωργοs Κυριακή, 25 Αυγούστου 2013 09:55 posted by γιωργοs

    μεγαλη ευρωπαικη ομαδα?στο βολλευ?βρε κοριτσι μου τωρα ξυπνησα δεν με λυπασαι...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.