1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
13-08-2013 18:13

«Στον Άρη λόγω οικογένειας, δεν θα μου δώσουν ψωμί οι χαρές με τον Ηρακλή »

Ο Αντρέι Κράβαρικ, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αρένα» της Θεσσαλονίκης για την απόφασή του να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Άρη. Τόνισε ότι αυτή ήταν η μοναδική πρόταση από την Ελλάδα, στην οποία προτίμησε να μείνει λόγω οικογένειας. Επίσης αναφέρθηκε στην κατάσταση που έχει έρθει ο Ηρακλής και στο γεγονός ότι δεν δέχθηκε ούτε ένα τηλέφωνο από τους ανθρώπους του γηραιού, και δήλωσε ότι δεν μπορούσε να είναι πιστός στην ομάδα, καθώς υπάρχουν οικονομικά προβλήματα.

Για το ενδιαφέρον του Άρη:«Είναι αλήθεια. Δέχθηκα πρόταση πριν από 14 μέρες και δεν κρύβω ότι ήταν η μοναδική πρόταση από την Ελλάδα. Δέχθηκα προτάσεις από Πολωνία και Σλοβακία, αλλά είναι κάτι πολύ δυνατό που με κρατάει στην Ελλάδα. Η οικογένεια μου και η κόρη μου. Δούλεψα πολλά χρόνια στον Ηρακλή αλλά πλέον άλλαξαν κάποια πράγματα. Δεν κρύβω ότι ήθελα να συνεχίσω ως προπονητής στην πρώτη κατηγορία»

Αν είχε πρόταση από τον Ηρακλή:«Δεν ξέραμε πραγματικά τι θα γίνει με τον Ηρακλή. Κάθε εβδομάδα λέγαμε που πάμε τι κάνουμε αλλά πέρασε αρκετός καιρός χωρίς να ξέρουμε κάποια συγκεκριμένα πράγματα. Η κατάσταση ήταν πάρα πολύ δύσκολη αλλά δεν δέχθηκα δυστυχώς ούτε ένα τηλέφωνο. Και εμένα το μυαλό μου πήγε ότι τα πράγματα είναι τόσο άσχημα που δεν θα μπορούσε να κάνει ομάδα. Αλλά για να λέμε και την αλήθεια ακόμη και αν υπήρχαν οι προϋποθέσεις να ανέβει ξανά ο Ηρακλής δεν ξέραμε τι θα γίνει στο μέλλον. Χάρηκα αρκετά που δέχθηκα τουλάχιστον μία πρόταση από τον Άρη»

Για τις αντιδράσεις των οπαδών του Ηρακλή:«Πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι ο παίκτης Κράβαρικ έχει κλείσει. Είμαι ένας άνθρωπος που θέλει να δουλέψει και να πληρώνεται. Έχω πολλά έξοδα και μέσα σε αυτή την κρίση άρπαξα την ευκαιρία να πάω στον Άρη. Δεν ντρέπομαι που είμαι προπονητής του Άρη. Τι να το κάνω το ηθικό πράγμα. Θα μου δώσει λεφτά για να ζήσω; Τα λεφτά που μου χρωστάει ο Ηρακλής τα ξεχνάμε; Βάζουμε μόνο τα αρνητικά; Τι να κάνω να περιμένω πέντε χρόνια μέχρι να φτιάξει ομάδα ο Ηρακλής. Όλα αυτά είναι παρελθόν. Δεν θα μου δώσουν ψωμί οι χαρές που πήραμε με τον Ηρακλή. Εγώ εύχομαι από όλη την καρδιά μου να φτιάξουν τα πράγματα»

Και πρόσθεσε:«Και να με πάρουν τηλέφωνο αυτή την στιγμή θα κάνουμε μία συζήτηση και θα ακούσουνε ακριβώς όσα λέω και στο ραδιόφωνο. Οι στόχοι μου είναι ξεκάθαροι. Δεν μπορώ να ζήσω με ηθικά πράγματα και με ιστορία. Κάθε άνθρωπος θέλει να παίρνει λεφτά για να μπορεί να ζήσει»

Για τον Άρη:«Έχουμε κάνει αρκετές επαφές. Πιστεύω ότι θα έχει μία ομάδα σαν την περσινή πάνω-κάτω. Βλέπουμε πως είναι τα πράγματα. Δεν έχουμε τελειώσει ακόμη με τις μεταγραφές αλλά ελπίζω ότι φτιάχνοντας μία ομάδα με μικρό μπάτζετ θα μπορέσουμε να κάνουμε μία καλή ομάδα. Προφορικά έχουμε μιλήσει με αρκετούς παίκτες. Υπάρχει  θέμα και με τον Χατζηπαραδείση.

7 σχόλια

  • Comment Link GIANNIS1977 Τετάρτη, 14 Αυγούστου 2013 23:56 posted by GIANNIS1977

    παιχτες β διαλογης φιλε 300ς του λεωνιδα ?
    Να σου θυμησω ο Τζουμακας πηγε ΙΤΑΛΙΑ ο Εφραιμιδεις μπρατισλαβα μαζι με νοβοσελατς ειχεις και Ανδρεαδη - Κουζουνη ....5 στους 6 δεν τους λες και β διαλογης!!!
    Εξαλου ο ιδιος ανεφερε οτι «Πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι ο παίκτης Κράβαρικ έχει κλείσει."Οποτε καλε μου φιλε 300Ε ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ ας παει οπου θελει στο καλο και να μας γραφει !!!!εχει ο καιρος γυρισματα και να σου πω και κατι ακομη τελευταιο στον ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΗΡΑΚΛΗ επαιξαν βολλευ πολυ μεγαλυτερα ονοματα(ΛΟΙ ΜΠΟΛ,ΣΤΑΝΛΕΥ,ΤΣΕΡΝΙΤΣ,ΤΙΣΕΡ,ΠΛΑΜΕΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΛΑΣΗΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ) και οταν εφευγαν δεν τρελενομασταν κιολας !Γιατι να ασχολουμασται τωρα με τον κ.Κραβαρικ που εκανε και ενα καλοκαιρι ανω κατω την ομαδα με της δηλωσεις περει "παιχτης-προπονητης-προεδρος"και εδιωξε εναν απο τους πιο καταξιομενους προπονητες της ευρωπης τον Κριστιασον?Ειμαστε σοβαρη ,αμοιβομενος αθλητης να κανει τετοιες δηλωσεις και να μην τον τιμωρουνε?ελεος πια ολοι στης πλατες αυτης της ομαδας θελουν να φτιαχτουνε !!!!!!αντε στο καλο προπονητη του "αρη"...

  • Comment Link Γ.Σ. Τετάρτη, 14 Αυγούστου 2013 12:15 posted by Γ.Σ.

    Κανεις.δεν τον εχει κορωνα στο κεφαλι του.Και.οταν έφυγε αυτος δοελυσε την ομαδα με τις τυχαιες επιλογες του στο τελος...λεμε τωρα.
    Οχι.ανακριβειες για να κολλησουμε ένα παραδειγμα

  • Comment Link 300ος ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ Τετάρτη, 14 Αυγούστου 2013 09:39 posted by 300ος ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ

    ναι ναι τα ίδια έκαναν και οι αεκτζηδες που έκραζαν τον Ντούσαν και αφού διαλύσαν τελείως την ομάδα τους τώρα τον έχουν κορώνα στο κεφάλι τους και το δοξάζουν. Είμαι κατά των σημαιών και των ινδαλμάτων όμως όλοι πρέπει να παραδεχθούμε ότι οτι ο Κράβαρικ πρόσφερε πολλά στον Ηρακλή (και πήρε) και έχει κάθε δικαίωμα να πάει όπου θέλει ως επαγγελματίας.Δηλαδή θα έπρεπε να πάρει σύνταξη στον Ηρακλή;Δηλαδή θα έπρεπε να δουλέυει τζάμπα; Εσείς θα δουλεύατε τζάμπα; Πέρυσι δεν πήρε ούτε ευρουλάκι τσακιστο και κάθε μήνα έχανε κι ένα παίκτη λόγω αδυναμίας από την ανύπαρκτη διοίκηση να πληρώσει τις υποχρεώσεις της. Εσωσε αγωνιστικά την ομάδα με 1 ξένο και παίκτες β διαλογής δουλεύοντας τζάμπα.Τωρα κάτι κακιούλες σαν αυτή που έγραψε ο φίλος δεν αρμόζουν σε σοβαρούς φιλάθλους και ηρακληδείς. Χολή μόνο βγάζει ο φίλος και αυτό κάνει μπαμ. Θεωρώ εντελώς παράλογο να θέλουν κάποιοι από τον Κράβαρικ να μείνει σε ομάδα Α2 με παίκτες εφηβους, χωρίς ευρω για να αποδείξει ότι είναι ηρακληδέας.Πολύ θα ήθελα να μάθω αυτοί που τα γράφουν θα δούλευαν στην ομάδα που λένε ότι αγαπάνε χωρίς χρήματα; Ασε που κάποιοι πονηροί επιχείρησαν να του φορτώσουν την ομάδα έτσι όπως την κατάντησαν εν λευκώ για να αποποιηθούν και τις ευθυνες τους.Σιγά ρε πονηροί, σας πήρανε χαμπάρι.Η λύση είναι μια και σε αυτή δεν έχετε θέση.

  • Comment Link blue Salonica Τετάρτη, 14 Αυγούστου 2013 03:57 posted by blue Salonica

    ΚΑΙ ΠΟΛΎ ΤΟ ΆΡΓΗΣΕ.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΚΤΕΣ, ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ;ΧΩΡΙΣ ΑΦΜ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ;ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ;ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ; ΚΙ ΑΣ ΘΕΛΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟΥ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ.ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΕΣΟΥΝ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΤΟ ΠΕΣΙΜΟ ΓΕΝΙΚΩΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗ.ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΗΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΔΕ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.ΣΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ ΜΕ ΒΛΑΧΟΜΑΓΚΙΕΣ ΚΑΙ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΙΘΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΤΟΥΣ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ.Η ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ.ΤΩΡΑ ΑΠΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΗ ΝΕΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΤΗΣ ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ.ΖΗΤΩ Ο ΝΕΟΣ ΔΥΝΑΤΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ.

  • Comment Link GIANNIS1977 Τρίτη, 13 Αυγούστου 2013 21:55 posted by GIANNIS1977

    φιλε μου king iraklis o κ.Κραβαρικ καποτε φορουσε ενα μπλουζακι που εγραφε
    "ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΗΡΑΚΛΑΡΑ"
    τωρα ειναι τα δυσκολα και ο κυριος φευγει ομορφα και ωραια και παει στην ομαδα που πριν 3 χρονια για ενα μπουκαλι στον ρουμελιωτη μας στερισε ισως και ενα πρωταθλημα...συγνωμη φιλε μου αλλα οταν θα επανελθω δυνατος και υγειης δεν θα τον θελω στην ομαδα μας!!!τον ευχαριστουμε για ολα που εχει προσφερει και σιγουρα ειναι πολλα ,αλλα εγω (προσωπικα εγω)αν χρειαστει ποτε για μια ενδεχομενη νικη του ΗΡΑΚΛΗ μας εναντιον οποιας ομαδας ειναι κοουτς θα τον κραξο!!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.