1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-07-2013 15:03

«Κυανόλευκη» η Στράντζαλη

Για ακόμα έναν χρόνο θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα της ομάδας του Ηρακλή η Όλγα Στράντζαλη, αφού η νεαρή ακραία ανανέωσε τη συνεργασία της με τον Γηραιό.


Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μετά από ένα μήνα σκληρών διαπραγματεύσεων και σε αντίθεση όσων πίστευαν πως η νεαρή αθλήτρια θα μετακομίσει σε άλλη ομάδα, παρέμεινε για έναν ακόμη χρόνο στον Ηρακλή. Η νεαρή ακραία του Ηρακλή και της Εθνικής της οποίας ήταν και σημαιοφόρος στην Ολυμπιάδα της Ολλανδίας, παρόλο που είχε πολλές προτάσεις από συλλόγους της Ελλάδας και του Εξωτερικού, χάρη στις προσπάθειες του κ. Καλαϊτζίδη κατέληξε τελικά στον Ηρακλή. Ο Γ.Σ. Ηρακλής την καλωσορίζει ξανά στην ομάδα και της εύχεται κάθε επιτυχία με την Εθνική στο παγκόσμιο της Ταϋλάνδης.».

1 σχόλιο

  • Comment Link Κ. Τ. Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2013 16:12 posted by Κ. Τ.

    Δεν υπαρχει λεμε. Σε ανακοινωση συλλογου να παινευεται ο εφορος της ομαδας. Τοση αναγκη εχει τη διαφημιση; Απιστευτο. Ενας συλλογος χωρις διοικηση, χρηματα, με τρελα χρεη και ιστοριες με τη δικαιοσυνη βγαζει ανακοινωση και ευλογει τα γενια του καποιου νεοκοπου εφορου που προφανως εχει αναγκη τη μοστρα. Καταντια. Αν παλι εχουν σκοπο να διαθεσουν που πολυ αμφιβαλλω καποια χρηματα , δε πηγαινουν καλυτερα να πληρωσουν το διακανονισμο της ΔΕΗ και του ΟΤΕ μην τους τα κοψουν η καλυτερα δε δινουν στον Κραβαρικ, τον Κυριακου, τον Παπαδοπουλο και τοσους αλλους που τους εχουν πιστολιασει κανονικα. Παντως προσωπικα δεν ειμαι καθολου σιγουρος οτι θα τηρηθουν τα οποια συμφωνημενα και υπεσχεμενα. Αν κρινουμε απο το παρελθον χλωμο το κοβω. Και μια συμβουλη. Οταν βγαζετε τετοιου ειδους ανακοινωσεις λιβανισμα καλο θα ηταν να κλεινετε με τη φραση. " ζητω ο εφορος μας". Ειναι το ιδιο αστειο με αυτο που γραψατε.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.