1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-03-2024 00:21

Μονόδρομος η νίκη για την Κηφισιά για το «μπρέικ» ο Πήγασος στο Ζηρίνειο (16/3, 21:00, Live Streaming ESAP T.V. You Tube)

Το δεύτερο ντέρμπι που θα παίξει καθοριστικό ρόλο για την κατάληψη της 5ης θέσης στην τελική κατάταξη από τρεις μνηστήρες θα γίνει μεταξύ της Κηφισιάς και του Πηγάσου στο Ζηρίνειο το Σάββατο. (πλέι οφ 5-7, 2η αγωνιστική, 16/3, 21:00, Live Streaming ESAP T.V. You Tube)

Η Κηφισιά μετά την ήττα της με 3-0 σετ από τον Άθλο στην Ορεστιάδα απώλεσε το προβάδισμα των τριών πόντων με το οποίο μπήκε στα πλέι οφ των θέσεων 5-7 οπότε η νίκη απέναντι στον Πήγασο Πολίχνης είναι μονόδρομος ώστε να κρατήσει την τύχη στα χέρια της. 

Ο Σέρβος διαγώνιος της Κηφισιάς Στεφάν Οκοσάνοβιτς δήλωσε: «Περιμένω ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον Πήγασο. Εμείς οφείλουμε να δειξουμε αντίδραση μετά την ήττα μας στην Ορεστιάδα. Θα πρέπει να παίξουμε με αποφασιστικότητα και συγκέντρωση απέναντι σε μία έμπειρη ομάδα ,προκειμένου να πάρουμε τη νίκη και να αυξήσουμε τις πιθανότητές μας για την κατάκτηση της 5ης θέσης».

Ο Πήγασος υπό μία έννοια επωφελήθηκε από το «φρενάρισμα» της Κηφισιάς στην Ορεστιάδα αλλά για να αξιοποιήσει το «δώρο» του Άθλου θα πρέπει να πάρει θετικό αποτέλεσμα στο Ζηρίνειο.

Εκτός έδρας ο Πήγασος δυσκολεύεται πιο πολύ αλλά πλέον οι αγώνες έχουν τον χαρακτήρα τελικού και δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες. Στη βαθμολογία του ομίλου Άθλος και Κηφισιά έχουν από 16 βαθμούς και ο Πήγασος 13 και έναν αγώνα λιγότερο. Η πρώτη ομάδα θα πάρει την 5η θέση που οδηγεί στα Ευρωπαϊκά κύπελλα.

Ο προπονητής του Πήγασου Πολίχνης κ Γιάννης Ορφανός δήλωσε: « Μετά τη λήξη της κανονικής περιόδου είμαστε ευχαριστημένοι αυτή τη στιγμή που βρισκόμαστε να παίζουμε για τις θέσεις 5-7 και για τη θέση αυτή που οδηγεί στην Ευρώπη, αυτός είναι και ο στόχος πλέον για εμάς χωρίς βέβαια αυτό να μας αγχώνει.

Τις τελευταίες ημέρες προπονούμαστε καλά οπότε πάμε να παίξουμε χωρίς άγχος μέσα στην Κηφισιά και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να μπορέσουμε μετά τη νίκη της Ορεστιάδας επί της Κηφισιάς να μπούμε και εμείς πολύ δυνατά και να μείνουμε κοντά στην διεκδίκηση της 5ης θέσης». 

Ο πασαδόρος του Πήγασου Πολίχνης Κώστας Προύσαλης είπε: « Ξεκινάνε για εμάς τα πλέι οφ, είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Θέλουμε να ξεκινήσουμε καλά τα πλέι οφ, μας έχει πειράξει η ήττα του Α’ γύρου όσον αφορά την εμφάνιση γιατί η Κηφισιά είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, μια στημένη ομάδα με καλό προπονητή η οποία ξέρει τι κάνει μέσα στο γήπεδο.

Εμείς δουλεύουμε καλά αυτή τη περίοδο, έχουμε τα προβληματάκια μας αλλά θα πάμε κάτω για να χτυπήσουμε το παιχνίδι. Πρέπει να τους χτυπήσουμε στα αδύνατα τους σημεία και στην υποδοχή και στην επίθεση έτσι ώστε να κάνουμε τη δουλειά μας πιο εύκολη. Σίγουρα μέσα στην έδρα της το φαβορί είναι η Κηφισιά αλλά κι εμείς θέλουμε να πάμε για να κερδίσουμε».

Volley League - Θέσεις 5-7
Σάββατο 16 Μαρτίου 2024
Γυμναστήριο Ζηρινείου, 21.00: Α.Ο.Π. Κηφισιάς - Πήγασος Πολίχνης
Διαιτητές: Κουτσούλας, Βελώνης, Παρατηρητής: Ράπτης, Επόπτες: Κώτσιας, Κατσιάρας, Γραμματεία: Οικονόμου Δ..


ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙ ΟΦ - ΘΕΣΕΙΣ 5-7

 1η αγωνιστική - Κυριακή 10 Μαρτίου 2024

Γυμναστήριο «Ν. Σαμαράς», Ορεστιάδα 17.30 (Live Streaming ESAP TV You Tube): Α.Σ. Άθλος Ορεστιάδας - Α.Ο.

Π. Κηφισιάς 3-0 (25-18, 25-14, 25-23)
Ρεπό ο Πήγασος Πολίχνης.

2η αγωνιστική - Σάββατο 16 Μαρτίου 2024
Γυμναστήριο Ζηρίνειο, Κηφισιάς 21:00 (Live Streaming ESAP T.V.): Α.Ο.Π. Κηφισιάς - Πήγασος Πολίχνης
Ρεπό Α.Σ. Άθλος Ορεστιάδας

3η αγωνιστική - Κυριακή 24 Μαρτίου 2024
Γυμναστήριο Αλ.Νικολαΐδης, Πολίχνη 18:00 (Live Streaming ESAP T.V.): Πήγασος Πολίχνης - Α.Σ. Άθλος Ορεστιάδας
Ρεπό Α.Ο.Π. Κηφισιάς

4η αγωνιστική - Κυριακή 31 Μαρτίου 2024
Γυμναστήριο Ζηρίνειο, Κηφισιάς 15:00 (Live Streaming ESAP T.V.): Α.Ο.Π. Κηφισιάς - Α.Σ. Άθλος Ορεστιάδας
Ρεπό Πήγασος Πολίχνης

5η αγωνιστική - Σάββατο 6 Απριλίου 2024
Γυμναστήριο Αλ.Νικολαΐδης, Πολίχνη 19:00 (Live Streaming ESAP T.V.): Πήγασος Πολίχνης - Α.Ο.Π. Κηφισιάς
Ρεπό Α.Σ. Άθλος Ορεστιάδας

6η αγωνιστική - Σάββατο 13 Απριλίου 2024
Γυμναστήριο «Ν. Σαμαράς», Ορεστιάδα 19:00 (Live Streaming ESAP TV You Tube): Α.Σ. Άθλος Ορεστιάδας - Πήγασος Πολίχνης

Ρεπό Α.Ο.Π. Κηφισιάς Η Κηφισιά από την κανονική περίοδο έχει 16β, ο Πήγασος 13β., ο Άθλος Ορεστιάδας 13β.

*Η πρώτη της βαθμολογίας θα πάρει την 5η θέση, η δεύτερη την 6η θέση και η τρίτη την 7η θέση στην τελική κατάταξη.

 

 

 

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.