1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-03-2024 00:40

Σάκης Ψάρρας: «Πάμε για το σπάσιμο της έδρας του Ολυμπιακού» (vid)

O Σάκης Ψάρρας έπλεξε το εγκώμιο των Μπάση, Χαραλαμπίδη, αναφέρθηκε στο σούπερ σερβίς της ομάδας του, απάντησε έμεσα στον Ντανιέλ Καστελάνι και έδωσε το στόχο για τον τρίτο ημιτελικό στου Ρέντη:

 

«Είναι τεράστια νίκη απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Ο Μίλων είναι στα ημιτελικά όχι σαν κομπάρσος αλλά φτάσαμε στην 3η θέση και αγωνιζόμαστε ως ίσο προς ίσο για να διεκδικήσουμε την είσοδο μας στον τελικό. Το σερβίς μας πραγματικά ήταν καταπληκτικό με πολλούς άσσους και λίγα χαμένα. Η δικαιολογία του χαμηλοτάβανου δεν ευσταθεί διότι οι περισσότεροι άσσοι ήρθαν χωρίς να χτυπήσει η μπάλα στην οροφή. Θα προσπαθήσουμε να σπάσουμε την έδρα του Ολυμπιακού στου Ρέντη. Η μεγάλη επιτυχία είναι πως ότι και να γίνει θα παίξουμε και πάλι στην έδρα μας. Ο στόχος μας είναι να σπάσουμε την έδρα του Ολυμπιακού. Πολλά συγχαρητήρια στους δύο κεντρικούς μας Μπάση, Χαραλαμπίδη. Επαιξαν καταπλητικοί σε επίθεση και μπλοκ πέρα από το σερβίς».

 

Για την ανανέωση συμβολαίου του για δύο ακόμα χρόνια είπε: «Να περιμένεται από μένα και το Μίλωνα αυτά που ήδη έχετε δει από το 2000 που ανέλαβα. Καινούργιο στιλ παιχνιδιού, νέοι αθλητές, νίκες πολλές, γήπεδα γεμάτα με ακαδημίες, σωστό μοντέλο διοίκησης. Το ότι η διοίκηση αναγνώρισε έμπρακτα το έργο μου όλα αυτά τα χρόνια ήταν για μένα συγκινητικό. Την ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου. Θα συνεχίσω να δίνω την ψυχή μου για αυτή την ομάδα όπως οι συνεργάτες και οι αθλητές μου».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.