1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-01-2024 23:49

Η σπουδαία διαγώνια Τουμάς στην Λαμία (vid)

Την Λευκορώσα διαγώνια  Μαρίνα Τουμάς, με εμπειρία στο τουρκικό πρωτάθλημα απέκτησε η Λαμία.

Πρόκειται για παίκτρια με σημαντική καριέρα στην Τουρκία που μέχρι πρόσφατα έπαιζε βόλεϊ στη Λευκορωσία, κατακτώντας μάλιστα το κύπελλο και τον τίτλο της MVP  με την Μινσκ. Πρόκειται για σπουδαία επιθετικό.

Ξεκίνησε από την Μπρεστ και συνέχισε στην Τουρκία σε Γεσιλγούρτ, Φενέρ Μπαχτσέ,Ιλμπανκ, Καρσίγιακα, Μπεσίκτας, Καραγιολαρί,  TED Άγκυρας, στη αζέρικη Αζεράλ Μπακού, στην Καρθαγκέλ Τυνησίας και έπαιζε ως τώρα στην Μινσκ.

Είναι 39 χρονών και έχει ύψος 1.88.

Νέος προπονητής στην Λαμία είναι ο Κώστας Αγγουράς

Σε μια ιδιαίτερα συγκινητική ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΑΟΛ, γνωστοποίησε πως ο Λαμιώτης κόουτς αποχωρεί από την άκρη του πάγκου του συλλόγου. Στη σχετική ανακοίνωση γίνεται λόγος για επαγγελματικούς λόγους, που δεν επιτρέπουν στον Ηλία Αγγέλη να συνεχίσει από το συγκεκριμένο πόστο.

Ωστόσο, όπως τονίζεται θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο σύλλογο ως Τεχνικός Διευθυντής.

Σημειώνεται εδώ, πως ο Ηλίας Αγγέλης βρίσκεται στον ΑΟ Λαμίας από την πρώτη ημέρα της ίδρυσης του το 2013, έχοντας υπάρξει από τότε ανελλιπώς προπονητής της πρώτης ομάδας. Καθώς και των ακαδημιών. Η παρουσία του στον πάγκο του ΑΟΛ δε, έχει επισφραγιστεί με την άνοδο στη Volleyleague και την καθιέρωση της ομάδας της πόλης μας στη «μεγάλη» κατηγορία.

Η ανακοίνωση:

Ποτέ κανείς στον ΑΟ Λαμίας 2013 πριν από μία δεκαετία που φτιάξαμε τον σύλλογο, δεν φανταζόταν πως θα ερχόταν η ώρα να βγει αυτή η ανακοίνωση.

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟΛ βρίσκονται στην πολύ δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουν την αποχώρηση του Ηλία Αγγέλη από την θέση του προπονητή της ομάδας.

Μας είναι ιδιαίτερα δυσάρεστη εξέλιξη, αφού ο Ηλίας υπήρξε μέλος του συλλόγου και προπονητής της γυναικείας ομάδας και των ακαδημιών από την πρώτη μέρα της ίδρυσης του. Είναι αυτός που στάθηκε σε όλες τις δύσκολες κ ωραίες στιγμές διπλα στην ομάδα κ σε όλους όσους την απαρτίζουν.Είναι αναπόσπαστο μέλος της οικογένειάς μας και δεν νοείται ΑΟ Λαμίας χωρίς αυτόν.

Για επαγγελματικούς λόγους ο Ηλίας Αγγέλης δεν είναι σε θέση να συνεχίσει από το πόστο του προπονητή στην ομάδα της καρδιάς του. Αντ’ αυτού θα συνεχίσει να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες και γνώσεις του στο σύλλογο από το πόστο του Τεχνικού Διευθυντή.

Ο Ηλίας Αγγέλης έχει υπάρξει ένας από τους κύριους λόγους που η ομάδα από τα τοπικά πρωταθλήματα έφτασε σε λιγότερο από μία δεκαετία να αγωνίζεται στη VolleyLeague κ μάλιστα με πολλές επιτυχίες.Είμαστε σίγουροι πως θα συνεχίσει να το κάνει με τον ίδιο ζήλο κ όρεξη από το νέο του πόστο!

Ηλία, καλή σου επιτυχία! Ήμασταν, είμαστε και θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα σου!

Σε ευχαριστούμε για όλα!!!

 

 

 

 

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.