1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-01-2024 00:51

Challenge Cup γυναικών: Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την γερμανική Βισμπάντεν για το πρώτο βήμα πρόκρισης στα ημιτελικά (11/1, 19.00 Cosmote Sport 7)

Την Γερμανική Βισμπάντεν υποδέχεται στο «Παλατάκι» ο ΠΑΟΚ, στο πρώτο από τα δύο παιχνίδια για τα προημιτελικά του Challenge Cup γυναικών (11/1, 19.00 COSMOTE SPORT 7HD).
Ο Δικέφαλος του Βορρά καλείται να κάνει άλλη μία υπέρβαση στην Ευρώπη κόντρα στις Γερμανίδες και να πάρει το θετικό αποτέλεσμα, για να ταξιδέψει με πλεονέκτημα για τον επαναληπτικό σε μία εβδομάδα.

Η Βισμπάντεν βρίσκεται στην 6η θέση στην Μπουντεσλίγκα με ρεκόρ 5-8. Για την 13η αγωνιστική ηττήθηκε εκτός έδρας με 3-2 σετ από την Σβέριν. Από ήττα προέρχεται και ο ΠΑΟΚ, με 3-0 από τον Ολυμπιακό.

«Δεν είμαστε και με την καλύτερη διάθεση μετά την κακή εμφάνιση και την ήττα από τον Ολυμπιακό, αλλά και κάποια προβλήματα με ιώσεις που προέκυψαν. Παρόλα αυτά θα κάνουμε την προσπάθεια μας σ' αυτό το ιστορικό παιχνίδι για τον σύλλογο. Η Βισμπάντεν μοιάζει με τον Ολυμπιακό καθώς είναι μια ομάδα που παίζει πολύ γρήγορα. Εμείς θα προσπαθήσουμε να τη βγάλουμε από το φιλέ και να επιβάλουμε το δικό μας ρυθμό στο ματς» δήλωσε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Ντάρκο Ζάκοτς.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι η Βουλγάρα Μιλένα Λαζάροβα και ο Ορνάντσε Αμπάρκοφ από την Βόρεια Μακεδονία.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.