1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-01-2024 21:21

Σύγκρουση κορυφής ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού στην Πυλαία

Το μεγάλο ντέρμπι κορυφής μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού δεσπόζει στο πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής, πρώτης στο 2024 και πρώτης στο Β γύρο της Volley League (γυμναστήριο PAOK Sports Arena Πυλαία, 10η αγωνιστική, 8/1, 17:00, ΕΡΤ-3 H.D. T.V., Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Δανιηλίδου).

Ο ΠΑΟΚ  που μετά τον Φοίνικα συνεχίζει στον Δικέφαλο, θέλει να συνεχίσει το σερί των νικών ώστε να χτυπήσει το δίδυμο του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού που προπορεύονται.

Ο ΠΑΟΚ έχει 16 βαθμούς έναντι 21 του Ολυμπιακού και μετράει 5 σερί νίκες στο πρωτάθλημα. Στον τελευταίο αγώνα νίκησε τον Φοίνικα 3-0. O Βέλγος διαγώνιος του ΠΑΟΚ Μπραμ Βαν Ντεν Ντρις είπε στο acpaok.gr: «Πρόκειται για ένα δυνατό παιχνίδι, μία σκληρή μάχη, όπως όλα τα παιχνίδια απέναντι στον ΟΣΦΠ.

Το καλό είναι ότι αυτή τη φορά παίζουμε στην έδρα μας, και αυτό μας δίνει το κίνητρο για μία καλύτερη εμφάνιση. Προερχόμαστε από όμορφη περίοδο με συνεχόμενες νίκες και θέλουμε να συνεχίσουμε το σερί μας. Τέτοια παιχνίδια είναι σαν τελικοί, γι' αυτό θα πρέπει να προετοιμαστούμε για μία μεγάλη μονομαχία. Το βόλεϊ είναι ένα άθλημα λεπτομερειών, καθώς το κάθε σετ έχει την δική του ιστορία.

Γι' αυτό τον λόγο αν ο κόσμος μας στηρίξει με την παρουσία του και μας ωθεί σε κάθε φάση, θα μας δώσει κάποιους έξτρα πόντους. Έχουμε ζήσει το γεμάτο Παλατάκι, όπως πέρσι στους τελικούς, και είναι μία όμορφη ατμόσφαιρα». Η διάθεση των εισιτηρίων, για τον αγώνα της 10ης αγωνιστικής της Volley League απέναντι στον ΟΣΦΠ, την Δευτέρα 8 Ιανουαρίου και ώρα 17:00, στο PAOK Sports Arena. Οι τιμές είναι οι εξής:
Γενική είσοδος: 5€
VIP: 10€
VIP Lounge: 50€ (Εισιτήριο κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης με το 2310988000)

Για τον Ολυμπιακό αρχίζει δύσκολη και κρίσιμη εβδομάδα καθώς έρχεται το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ που θέλει να κρατήσει την πρωτοπορεία στη βαθμολογία της Volley League αλλά και την αναμέτρηση με την τρις πρωταθλήτρια πολωνική ZAKSA Κέντζιερτζιν την Πέμπτη (11/1, 19:30) για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του που θα κρίνει πολλά για τη συνέχεια του στα ευρωπαϊκά κύπελλα της εφετινής σεζόν.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν αφήσει πίσω τους την ήττα από τον Μίλωνα και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι πως θα κρατήσουν την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο. Ο διεθνής λίμπερο του Θρύλου, Δημήτρης Τζιάβρας, δήλωσε: «Αρχικά, καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο, με υγεία. Θέλουμε να ξεκινήσουμε το νέο έτος με νίκη σε μία δύσκολη έδρα.

Γνωρίζουμε, ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια καλή ομάδα, έχει και κάποιες αλλαγές σε σχέση με το πρώτο ματς, οπότε θα είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι. Έχουμε δουλέψει καλά το πρώτο μισό της σεζόν, έχουμε παίξει ήδη αρκετά σκληρά ματς, οπότε είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι αυτό. Το να έχουμε καλό πρόσωπο και να πάρουμε τη νίκη, έχει ακόμα μεγαλύτερη σημασία για εμάς, καθώς έρχεται μετά και ο καθοριστικός αγώνας με τη Ζάκσα στην έδρα μας, για το Champions League».

Θα είναι το 85ο ντέρμπι μεταξύ των δύο ομάδων από το 1998 που καθιερώθηκε το νέο σύστημα καταγραφής πόντων. Ο Ολυμπιακός προηγείται στις νίκες με 64-20.

Volley League

10η αγωνιστική
 
Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2024

 Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων - Παναθηναϊκός Α.Ο. 0-3 (21-25, 19-25, 22-25)

Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2024

Γυμναστήριο Νίκος Σαμαράς, Ορεστιάδα, 19:00 (Live Streaming ESAP T.V. You Tube): Α.Σ. Άθλος Ορεστιάδας - Α.Ο. Καλαμάτα 80

Διαιτητές: Αβραμίδης, Ιωαννίδης, Παρατηρητής: Σαρδάνης, Επόπτες: Ζηλιασκοπούλου, Σκαρλατούδη, Γραμματεία: Σαρδάνη.

Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2024

Γυμναστήριο PAOK Sports Arena, 17.00 (EΡΤ Flix): Π.Α.Ο.Κ. - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Δανιηλίδου, Παρατηρητής: Θεμελής, Επόπτες: Λούμσι, Σταυρίδης, Γραμματεία: Παναγιωτίδου.

Γυμναστήριο Αλ.Νικολαΐδης, Πολίχνη, 19:00 (Live Streaming ESAP T.V. You Tube): Πήγασος Πολίχνης - Α.Ο. Φοίνικας Σύρου

Διαιτητές: Παπαδογούλας, Παπακοσμάς, Παρατηρητής: Μιχελινάκης, Επόπτες: Βασδέκης, Κουκουμάκας Π., Γραμματεία: Πασπαλά.

Ρεπό ο Α.Ο.Π. Κηφισιάς

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.