1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-09-2023 14:09

Επιμένει...Ιαπωνικά για δεύτερη χρονιά η Εύα Χαντάβα

Η πετυχημένη περσινή σεζόν στην Ιαπωνία θα έχει και συνέχεια το 2024 για την Εύα Χαντάβα, η οποία θα παραμείνει στην Ιαπωνική  Γκριν Γουίνγκς. Η έμπειρη ακραία θα προσπαθήσει μαζί με τις υπόλοιπες συμπαίκτριές της να πετύχουν τον στόχο της ανόδου που στις λεπτομέρειες πέρυσι δεν είχαν καταφέρει.

 Η ανάρτηση της στο instagram αναφέρει:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που μπορώ να επιστρέψω στη Green Wings. Θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ μαζί με την ομάδα για να πετύχουμε τους στόχους μας.

Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενη μετά την παραμονή μου στη Green Wings για άλλη μια σεζόν, στην Ιαπωνία.Περιμένω με ανυπομονησία τους αγώνες πρωταθλήματος και να κατακτήσουμε στόχους με τις καταπληκτικές μου συμπαίκτριες, το επιτελείο και γενικά όλον τον σύλλογο Νιώθω μέλος της οικογένειας και θα προσπαθήσω να δίνω το καλύτερο δυνατό κάθε μέρα Arigato Gozaimasu!!!

Ας ξεκινήσουμε. ΥΓ* θέλω να ευχαριστήσω επίσης το πρακτορείο μου @iconvolley που με στήριξε καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν και με βοήθησε να φτάσω τους στόχους μου».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.