1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-09-2023 19:21

Παράκτιοι Μεσογειακοί Αγώνες 2023: Αναχωρούν για το Ηράκλειο Κρήτης οι Εθνικές ομάδες μπιτς βόλεϊ

Με προορισμό το Ηράκλειο Κρήτης για να συμμετάσχουν στους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες θα αναχωρήσουν το πρωί της Δευτέρας (11/9) από την Αθήνα οι Εθνικές ομάδες μπιτς βόλεϊ.

 

Οι πρωταθλητές Ελλάδας Σταύρος Ντάλλας, Δημήτρης Χατζηνικολάου μαζί με τους δευτεραθλητές Ιάσονα Κανέλλο και Γιώργο Τερζόγλου θα εκπροσωπήσουν τους άνδρες, ενώ στις γυναίκες θα αγωνιστούν οι πρωταθλήτριες Ελλάδας Διονυσία Μάτιου, Λίζα Τριανταφυλλίδη, καθώς και οι νεαρές Θεσσαλονικιές, η 13χρονη Ελένη Αλεξόγλου και η 15χρονη Μυρτώ Πασχαλάκη. Επικεφαλής της αποστολής είναι οι ομοσπονδιακοί προπονητές Κωνσταντίνος Ποθητάκης και Στάθης Χανδρινός.

Οι Παράκτιοι Μεσογειακοί Αγώνες 2023 ξεκίνησαν χθες, Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου, στις εγκαταστάσεις του Karteros Beach Sports Center στο Ηράκλειο Κρήτης και θα ολοκληρωθούν το ερχόμενο Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου.

Στον Καρτερό θα πραγματοποιηθούν αγώνες από 9 παράκτια αθλήματα τα οποία είναι το beach volley, το beach handball, το beach soccer, το beach tennis, το beach wrestling, το woing beach sprint, το karate beach kata, το open water swimming και το canoe ocean racing.

Στο Ηράκλειο Κρήτης θα βρεθούν αρκετές ομάδες ανδρών-γυναικών που συμμετέχουν ενεργά στο Beach Pro Tour της παγκόσμιας ομοσπονδίας και οι Παράκτιοι Μεσογειακοί Αγώνες είναι καλή ευκαιρία για τα Ελληνικά δίδυμα να δώσουν αγώνες υψηλού επιπέδου.

Στο μπιτς βόλεϊ συμμετέχουν και στα δύο φύλα οι εξής χώρες: Ελλάδα, Πορτογαλία, Ιταλία, Σερβία, Mονακό, Κύπρος, Κόσοβο, Μαρόκο, Κροατία, Αλγερία, Ανδόρα, Αίγυπτος, Τυνησία, Ισπανία, Σλοβενία και το Λίβανο.

Ντάλλας, Χατζηνικολάου και Ιάσονας Κανέλλος, Γιώργος Τερζόγλου βρίσκονται στο κυρίως ταμπλό, όπως επίσης και οι Μάτιου, Τριανταφυλλίδη και οι αγώνες τους θα ξεκινήσουν την Πέμπτη 14/9. Αλεξόγλου και Πασχαλάκη που θα αγωνιστούν για πρώτη φορά σε διεθνές τουρνουά κατηγορίας γυναικών θα ξεκινήσουν από τα προκριματικά την Τετάρτη 13/9 και θα διεκδικήσουν την είσοδό τους στο κυρίως ταμπλό.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.