1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-05-2023 15:12

Κάτοικος Νέας Σμύρνης ο Γιάννης Τσαϊρέλης, ανακοινώθηκε από τον Πανιώνιο

Στο τιμόνι της γυναικείας ομάδας του Πανιωνίου θα είναι την σεζόν 2023-24 ο Γιάννης Τσαϊρέλης με στόχο να οδηγήσει τον σύλλογο στην άνοδο στην Volley League γυναικών.

 

Η ανακοίνωση:

Η διοίκηση του Πανιωνίου και η διοικούσα επιτροπή του τμήματος βόλεϊ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Γιάννη Τσαϊρέλη.

Ο έμπειρος τεχνικός τα τελευταία χρόνια ήταν στον Άρη, σύλλογο με τον οποίο έχει πανηγυρίσει αρκετές επιτυχίες τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη, ενώ είχε και ενεργή συμμετοχή στα πετυχημένα αναπτυξιακά τμήματα του συλλόγου της Θεσσαλονίκης.

Ο Γιάννης Τσαϊρέλης δήλωσε στο Panioniosvolley.gr: “Είμαι χαρούμενος που θα είμαι και εγώ μέλος αυτής της προσπάθειας που γίνεται στον Πανιώνιο για την άνοδο και καταξίωση στην μεγάλη κατηγορία. Ο σύλλογος θέτει γερές βάσεις, εμείς και με την στήριξη των φιλάθλων του Πανιωνίου θα δώσουμε τα πάντα για να πετύχουμε τους στόχους”.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.