1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-07-2021 00:28

Στη σκιά του covid και χωρίς θεατές ξεκινούν οι 32οι Ολυμπιακοί Αγώνες

Κάτω από την βαριά σκιά του κορονοϊού, αρχίζει σήμερα (23/7) στο Τόκιο και ολοκληρώνεται στις 8 Αυγούστου η διοργάνωση των 32ων Ολυμπιακών Αγώνων. Η πρεμιέρα των Αγώνων που αναβλήθηκαν κατά ένα έτος λόγω του πρώτου κύματος πανδημίας του κορονοϊού, ξεκινάει επίσημα στις 14.00 (ΕΡΤ) με την καθιερωμένη τελετή έναρξης μέσα σε πολύ αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα. Η Ελληνική Ολυμπιακή αποστολή έχει 83 εκπροσωπήσεις και η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης εύχεται σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες καλή επιτυχία.

Η διοργάνωση εξαιτίας του covid-19 για πρώτη φορά στην ιστορία της θα γίνει χωρίς την παρουσία θεατών σε κανένα άθλημα. Η Ε.Ρ.Τ. έχει προγραμματίσει 600 ώρες τηλεοπτικό πρόγραμμα και θα προσφέρει πλούσιο θέαμα στους τηλεθεατές πίσω στην Ελλάδα.

Τα τουρνουά βόλεϊ ανδρών-γυναικών και μπιτς βόλεϊ ανδρών-γυναικών στην Ιαπωνία θεωρούνται από τα πλέον εμπορικά (η Ιαπωνία έχει παίξει καθοριστικό ρόλο στην υποδοχή του παγκοσμίου βόλεϊ) και αναμένεται οι χώρες που συμμετέχουν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για τις τρεις θέσεις στα βάθρα.Την Ελλάδα θα εκπροσωπήσει στο μπιτς βόλεϊ ο διεθνής διαιτητής Μπάμπης Παπαδογούλας, ο οποίος θα σφυρίξει για δεύτερη φορά παιχνίδια στους Ολυμπιακούς Αγώνες (πρώτη το 2016 στη Βραζιλία).

 Το πλήρες πρόγραμμα του βόλεϊ στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.