1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-06-2018 17:21

Φρέντι Μπρουκς: «Η Θεσσαλονίκη θα αγαπήσει το beach volley»

Με ιδιαίτερη ανυπομονησία περιμένει και ο Φρέντι Μπρουκς την διοργάνωση του τουρνουά Masters στην Πλατεία Αριστοτέλους.

Ο πρωταθλητής στην σάλα, με περισσότερα από 30 χρόνια παράλληλης καριέρας και στην άμμο, ετοιμάζεται να υποδεχθεί, ως διοργανωτής του event, αθλητές και φίλους του αθλήματος.

«Νομίζω ότι η Θεσσαλονίκη έχει αποδείξει ότι ξέρει να διοργανώνει τόσο μεγάλα event. Η Αριστοτέλους, το τριήμερο των αγώνων, θα αποτελέσει για μια ακόμη φορά μέρος συνάντησης των κορυφαίων Ελλήνων αθλητών και αθλητριών στην άμμο.

Θα είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τους φίλους του αθλήματος να έρθουν και να θαυμάσουν αγώνες υψηλού επιπέδου. Το επίπεδο της διοργάνωσης θα είναι υψηλό και οι εκπλήξεις πολλές» λέει ο συμπαθής Ελληνοκουβανός. 

Για τον Μπρουκς το τουρνουά της Αριστοτέλους θα αποτελέσει «ένεση» για το άθλημα του Beach Volley στην Θεσσαλονίκη. «Θα βοηθήσει πάρα πολύ την πόλη να μάθει το Beach Volley. Το έχουμε ανάγκη στην Θεσσαλονίκη» σχολιάζει χαρακτηριστικά και αναφέρεται στην προπόνηση στην άμμο. «Για μένα το Beach Volley είναι η καλύτερη προπόνηση.

Όταν έπαιζα σάλα το πρωί των αγώνων έκανα ειδική προπόνηση στην άμμο. Ξέρω ότι αρκετοί προπονητές λένε το αντίθετο αλλά για μένα ήταν και παραμένει ο καλύτερος συνδυασμός προπόνησης».    

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.