1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
23-01-2017 01:49

Επίδειξη δύναμης από την Κόρινθο στο ντέρμπι κορυφής (video)

Με τον κόσμο να είναι ο έβδομος παίκτης της, η Κόρινθος θριάμβευσε στο ντέρμπι κορυφής του Β1 όμιλου της Α2 γυναικών. Τα κορίτσια του Γιώργου Μπούκουρα νίκησαν με 3-0 την τον ΑΟΛ και αναρριχήθηκαν στην κορυφή του ομίλου.
Όλες ήταν υπέροχες τις γηπεδούχους που έδειξαν εξαιρετικό πρόσωπο, πήραν εύκολα το πρώτο και το τρίτο σετ, ενώ στο δεύτερο πραγματοποίησαν ανατροπή.

Η Λαμία προηγήθηκε με 17-13 και 21-18, και 23-21. Στο τέλος όμως με το σερβις της Κωστάμη η Κόρινθος έτρεξε σερί 4-0 για να πάρει το σετ.

Ο ΑΟ Λαμίας αντιμετώπισε πολλά προβλήματα στην υποδοχή που δεν τον άφησαν να δείξει στη αξία του.

Τα σετ: 3-0 (25-12, 25-23, 25-10)

ΚΟΡΙΝΘΟΣ (Μπούκουρας): Παναγοπούλου, Δημητριάδη, Αλατζάκη, Κωστάμη, Μπίσκου, Τομαρά / Μαργαρίτη (λ), Χιόνη, Χατζησοφρωνίου
ΑΟΛ (Αγγέλης): Σαββίδου, Ζαχαρή, Οικονομάκη, Κόλλια, Νικολίτσα, Πατερέκα / Κόντρα (λ), Διπλάρη, Τσιλαλή, Βαΐτσα, Γαλανού

Media

14 σχόλια

  • Comment Link Volleyball Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2017 20:58 posted by Volleyball

    Συμφωνώ με τον Γιώργο και με την Λαμία!!!!

  • Comment Link Lamia Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2017 16:39 posted by Lamia

    Είμαι από Λαμία θέλω να εκφράσω την διαφωνία μου προς ακραίο .Δεν ξέρω τα διοικητικά τι έγινε με το λίμπερο από την Αθήνα που πήραμε το μόνο που γνωρίζω και είδα όταν έπαιζε το λίμπερο αυτό στα φιλικά ΑΕΚ και Λάρισα. Ήταν όχι απλά καλή αλλά εξαιρετική η ομαδαρα μας η Λαμία πήγαινε φανταστικά και θεωρούσαμε εμείς οι Λαμιωτες υπέροχα με τις μεταγραφές από Αθήνα. Γιατί ξέραμε πως με πιο δύσκολες ομάδες της κατηγορίας μας όπως Κορινθο θα βοηθούσε η παρουσία της Αθηναίας λίμπερο. Τώρα ας ευχηθούμε να πάμε καλυτερα.

  • Comment Link Georgos Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2017 17:19 posted by Georgos

    Συμφωνώ με την Λένα είμαι και εγώ από Λαμία. Το λίμπερο που πήραμε από Αθήνα ήταν εξαιρετική την είδα στα φιλικά το παιχνίδι με την ΑΕΚ το γύρισε όταν είχεμπει στο δεύτερο σετ και πήραμε την νίκη. Τώρα γιατί έφυγε εγώ δεν τα ξέρω τα διοικητικά. Ένα ξέρω πως αν ηταν θα είχαμε άλλη εικόνα στην ομάδα όπως οταν ξεκινήσαμε.Είναι κατινιά να βγαίνουν και να λένε ο καθένας ότι θέλει όπως ο ακραίος.

  • Comment Link ΑΣΠΑΡΑΣ Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2017 07:51 posted by ΑΣΠΑΡΑΣ

    Σωστός ο Καυστικός για το αν είναι δυνατόν να μείνει εκτός μπαράζ Αθηναϊκή ομάδα, για τα αλλά (άσχετος, αρλούμπες, ενημέρωση)ένα είναι σίγουρο ότι δεν κατάλαβε το σχόλιο!!!

  • Comment Link Lena Gr Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2017 13:13 posted by Lena Gr

    Λοιπόν ακραίε πρέπει να είσαι λίμπερο και να ζηλεύεις τα αλλά λίμπερο γιατί δεν έχεις δει τους αγώνες της Λαμίας μίας και είμαι Λαμία δεν ξέρεις πως έπαιζε και αυτό φαίνεται από τα λεγομενα σου Κανείς δεν λέει ποίος θα παίζει και ποτέ εσύ μάλλον δεν κανείς ούτε και για τοπικο.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.