1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
05-12-2016 17:45

Πήρε μπρος ο Νηρέας

Σε συνάντηση προσωπικοτήτων που έγινε στο λόφο Κολωνού, πήρε σάρκα και οστά η προσπάθεια ανασυγκρότησης του ιστορικού Νηρέα.

Ο πρόεδρος του Οργανισμού Νεολαίας και Άθλησης Χρήστος Τεντόμας υποσχέθηκε ως πρώτο βήμα την τοποθέτηση φιλέδων στα δυο γήπεδα στην πλατεία Αγίου Κωνσταντίνου κι ως δεύτερο και μακροπρόθεσμο τη δημιουργία γηπέδου-μπαλονιού στον Άτλαντα(πίσω από το μουσείου σιδηροδρόμων)

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν μεταξύ των άλλων, οι Μπελιγράτης, Καραμπέτσος, Μελισσουργός, Χουρδάκης, Καρατζάς, Κελεπούρης, Νεόφυτος, Τουρσούγκας, Καβαλιεράκης, Νεόφυτος, Μπούτρης, Παντελιάς, Αγραπιδάκης, Κριτσοταλάκης, Βασιλάτος, Μπεργελές, Αναγνωστόπουλος, Κίτσιος.

Απο τους παραπάνω συγκροτήθηκε επιτροπή, που θα επισκεφθεί τον Δήμο Αθηναίων, με αιτήματα τη διαμόρφωση των γηπέδων της πλατείας Αγίου Κωνσταντίνου και την παραχώρηση του γυμναστηρίου στο υπο κατασκευή 51ο σχολείο στη διασταύρωση Λένορμαν-Παλαμιδίου.

Στη συνάντηση τονίσθηκε ότι είναι απαράδεκτο να μην έχει γυμναστήριο ο ιστορικός Νηρέας, που τροφοδότησε με δεκάδας παίκτες τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό και την Εθνική, αλλά και να υπάρχει ένας πόλος έλξης για την εκγύμναση των παιδιών της περιοχής.

1.jpg8.jpg2.jpg4.jpg9.jpg10.jpg6.jpg7.jpg5.jpg3.jpg

1 σχόλιο

  • Comment Link volleyroad Τρίτη, 06 Δεκεμβρίου 2016 16:28 posted by volleyroad

    Οι τελευταίοι σοβαροί άνθρωποι του αθλήματος.
    Εύχομαι ο Καραμπέτσος να τους ρωτάει για να παίρνει γνώσεις και εμπειρίες.
    Γιατί ο προκάτοχός του...αντί για τα προβλήματα του βόλει ασχολούνταν με την ...ΠΑΕ...ΠΑΟΚ!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.