1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
03-09-2016 15:32

ΕΚΛΟΓΕΣ 2016: Καραμπέτσος "Μπορώ να φέρω χορηγία ενός εκατομμυρίου"

Η τοποθέτηση του Γιώργου Καραμπέτσου στην εκλογική συνέλευση της ΕΟΠΕ:

"Τόσα χρόνια ως διαιτητής, ποτέ δεν αισθάνθηκα, όσο δύσκολα νιώθω τώρα. Όσοι μίλησαν μέχρι τώρα ήταν στη διοίκηση της ομοσπονδίας τόσα χρόνια. Ελπίζω αν επιλέξετε τον κ. Αχιλλέα να έχει μάθει τόσα χρόνια τα λάθη του και να τα διορθώσει.

Δεν πρέπει να ανοιχτούν νέες πληγές αλλά πρέπει να επουλωθούν και να πάει το άθλημα μπροστά. Μπορούμε όλοι μαζί να οδηγήσουμε το βόλεϊ εκεί που του αξίζει. Θα μετρήσουμε το χρέος για εσωτερική χρήση και ενημέρωση των σωματείων και θα κριθούμε βάσει αυτού. Όντως είπα στον Αχιλλέα ότι μπορώ σε 4 χρόνια να φέρω 1 εκατομμύριο χορηγία. Αλίμονο αν δεν μπορούσα. Θα πηγαίνω όμως και θα μιλάω στον υπουργό για τα θέματα της ομοσπονδίας και όχι για προσωπικά μου ζητήματα.

Θα επαναφέρουμε τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα πανελλαδικώς και θα δώσουμε στα κύπελλα ανδρών και γυναικών την παλιά τους αίγλη. Για την Α1 γυναικών θα ακούσουμε την επιθυμία των σωματείων. Σε σχέση με την Volley League θα συνεργαστούμε με την ΕΣΑΠ, την οποία βλέπουμε ως συνεργάτη.

Για τις εθνικές ομάδες θα είμαστε πάντα εκεί γιατί πρέπει να είμαστε εκεί. Θα δώσουμε οράματα στους αθλητές, να αξιοποιήσουμε τον μεγάλο αριθμό κοριτσιών για να έχουμε ένα υψηλό επίπεδο.

Στο μπιτς βόλεϊ, θα αναβαθμίσουμε τα μαστερς, θα παίζουμε μπιτς βόλεϊ 6 μήνες το χρόνο και θα επαναφέρουμε το άθλημα σε επίπεδο Ολυμπιακών Αγώνων.

Για την προβολή θα συμφωνήσουμε με τηλεοπτικό κανάλι για δωρεάν στατιστική κάλυψη όλων των αγώνων και βράβευση των κορυφαίων ανά κατηγορία. Θα αναδείξουμε πρωταγωνιστές και πρότυπα.

Τι δεν θα κάνουμε: Δεν θα πάρουμε καμία απόφαση που θα έχει ως στόχο την επανεκλογή μας. Δεσμεύομαι για ισονομία, διαφάνεια, αξιοκρατία. Αυτό θα υπηρετήσουμε. Γεννήθηκα για τα δύσκολα, δεν φοβάμαι. Θα τα λύσουμε τα προβλήματα του βόλεϊ, αλλά είναι προβλήματα που δεν δημιούργησα εγώ.

Βρέθηκα στο χθεσινό ΔΣ. Και οφείλω να ομολογήσω ότι αν και εγώ συμμετείχα σε αυτό το ΔΣ τόσα χρόνια, θα είχα αρρωστήσει".

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.