1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-08-2016 23:03

Το συγκινητικό ευχαριστώ της Χρυσομάλλη

Με μία συγκινητική επιστολή η Αθηνά Χρυσομάλλη ευχαρίστησε την ομάδα του Παπάγου για όλα όσα τις πρόσφερε από το 2010 μέχρι και σήμερα. Η Ελληνίδα πασαδόρος τόνισε πως αν δεν ήταν ο Παπάγου δεν θα βρισκόταν τώρα στον Παναθηναϊκό και χαρακτήρισε τον σύλλογο ως την ομάδα της καρδιάς της.

Ήθελα πολύ καιρό τώρα να γράψω κάτι για τον Παπάγο, όμως όλο το άφηνα γιατί δεν ήξερα πως να ξεκινήσω και τι να γράψω. Κατάλαβα όμως ότι ό,τιδήποτε και αν γράψω δε θα μπορέσει να αντικατοπτρίσει ακριβώς όσα θέλω να πω. Οπότε θα αρκεστώ σε μερικά τα οποία για εμένα είναι η βάση όλων.

Έγινα μέλος της ομάδας στα μέσα της αγωνιστικής σεζόν του 2010, μετά από προσπάθεια και κόπο ανθρώπων που ακόμα δε γνώριζα, όμως ένιωσα κομμάτι της από την πρώτη γνωριμία. Από τότε μέχρι και σήμερα έχω άπειρες αναμνήσεις, όμορφες και πικρές (ποτέ άσχημες), με φίλες-συναθλήτριες (δεν μπορώ να τα διαχωρίσω), προπονητές, γνωστούς, άγνωστους, αντιπάλους και πολλούς πολλούς άλλους. Για όλες αυτές είμαι ευγνώμων.

Σήμερα είναι η πρώτη μου προπόνηση σε μια καινούρια ομάδα. "Κάποιος" μου είπε ότι αυτό το βήμα το δικαιούμαι και ότι είναι διαφορετικό από το ότι το αξίζω. Αν λοιπόν κατάφερα να το δικαιούμαι, πέρα από το αγωνιστικό μου κομμάτι, είναι γιατί ο Παπάγος με έσπρωξε σε αυτό. Η ομάδα αυτή έπαιξε ένα μεγάλο ρόλο στην εξέλιξη μου (όποια κι αν είναι) και κάτι μου λέει ότι θα συνεχίσει να παίζει.

Ευχαριστώ λοιπόν. Ευχαριστώ τον Παναγιώτη Κανελλόπουλο, γιατί εκείνος ήταν το πρώτο μου "βήμα" για να αλλάξει η πορεία μου.

Ευχαριστώ τον Στέφανο Καλλέργη, γιατί ήταν εκεί στο γήπεδο, στο τηλέφωνο, στο γιατρό, στο φαγητό για εμένα και για όλες μας.

Ευχαριστώ τον Τσούρο που φώναζε και ήταν εκεί στα κρίσιμα. (και για το ξύλο που είναι χαρακτηριστικό του).

Ευχαριστώ τον Mike γιατί σε περιόδους που χανόμουν μου υπενθύμιζε τα δυνατά μου σημεία και το ρόλο μου.

Ευχαριστώ όσους με βοήθησαν στην εκγύμναση μου, στις προπονήσεις και στο αγωνιστικό μου κομμάτι.

Ευχαριστώ όσους ήταν και φώναζαν για εμάς, μας χειροκροτούσαν και ήταν συχνά ο 13ος παίκτης της ομάδας.

Υπερευχαριστώ τον Αντώνη Πούμπουρα που με καθοδηγούσε κάθε χρόνο και ελπίζω πως θα συνεχίσει να με καθοδηγεί.

Και πάνω από όλα ευχαριστώ τις φίλες μου, τις συναθλήτριες μου γιατί έγιναν η οικογένεια μου. Γιατί μαζί ζήσαμε ό,τι μπορεί να ζητήσει ένας αθλητής.

Ευχαριστώ γιατί σε κάθε ερώτηση που αφορά τον Παπάγο, η απάντηση μου αυθόρμητα θα είναι πάντα σε πρώτο πληθυντικό. Γιατί θα είναι πάντα η ομάδα μου.

Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου. Εύχομαι καλή σεζόν σε όλα τα τμήματα και σε όλους τους αθλητές.

Σχετικά άρθρα

  • Τουρνουά για τα 50 χρόνια ιστορίας ο ΑΣ Παπάγου
    Ο Α.Σ. Παπάγου έχει προγραμματίσει μια σειρά εκδηλώσεων για τον εορτασμό των 50 ετών από την ίδρυση του. Στα πλαίσια αυτά, διοργανώνει διήμερο τουρνουά βόλεϊ με τη συμμετοχή των ομάδων Α.Σ.Π. Κόρινθος, Γ.Σ. Αστέρας Αγίου Δημητρίου και Α.Γ.Σ. Άρτεμις Κορυδαλλού. Οι αγώνες θα διεξαχθούν την Παρασκευή 30/9 και το Σάββατο 1/10 στο Ε.Α.Κ. Παπάγου.

2 σχόλια

  • Comment Link aekfan Τρίτη, 30 Αυγούστου 2016 10:33 posted by aekfan

    Σούπερ!

  • Comment Link Θεατης Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2016 20:21 posted by Θεατης

    Επιτελους διαβασαμε και κατι ομορφο μεσα σε ολη την ασκοπη εκλογολογια(δεν νομιζω οτι θα αλλαξει κατι).Μπραβο στο κοριτσι ,με αυτην την λογικη και την νοοτροπια σιγουρα θα τα καταφερει(το ταλεντο δεν της λειπει).Ας ελπισουμε να αποτελεσει πραδειγμα για ολους,αθλητες και παραγοντες........

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.