1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-08-2016 19:34

ΣΟΚ: Δεχθήκαμε επίθεση...

Θορυβήθηκαν οι αναγνώστες μας με το... πέσιμο του volleynews, για πολλές ώρες, τόσο για την έλλειψη ενημέρωσης, όσο και για την τύχη του ιστολογίου μας, που ενώνει τους φίλους του βόλει.

Ψάξαμε επισταμένως το πρόβλημα και διαπιστώσαμε ότι έγινε επίθεση από συγκεκριμένη IP, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα την παύση λειτουργίας του. Με κοπιώδεις και χρονοβόρες προσπάθειες, καταφέραμε και το θέσαμε σε λειτουργία, ενώ ταυτόχρονα απευθυνθήκαμε στην Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος , σύντομα θα μάθουμε σε ποιόν ανήκει η IP, θα δώσουμε στη δημοσιότητα το όνομα του και ταυτόχρονα θα κινηθούμε νομικά εναντίον του.

Επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι και βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο, υπάρχουν συγκεκριμένες υποψίες, αλλά δεν μπορούμε να αρκεσθούμε σε εικοτολογίες. Περιμένουμε τις αποδείξεις.

Για να μη αγωνιούν φίλοι και... εχθροί, να σας ενημερώσουμε ότι το volleynews.gr  ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ κανένα από τα τέσσερα ψηφοδέλτια. Το site  μας στηρίζει τους καλύτερους από τα τέσσερα ψηφοδέλτια, κι αυτούς σας καλούμε να ψηφίσετε για να βγει το άθλημα από το τέλμα και την ανυποληψία.

Ποιοί είναι αυτοί: Τους ξέρετε καλύτερα από εμάς και δεν αισθανόμαστε ...βοσκοί σε κοπάδι για να σας καθοδηγήσουμε . Μη πάρετε σταυρωμένα ψηφοδέλτια, για να μην αποφασίσουν άλλοι για τη μοίρα του αθλήματος. Αποφασίστε μόνοι σας.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι ανησύχησαν για το πρόβλημα που αντιμετωπίσαμε. Ουδέν κακό, αμιγές καλού. Μέσα από τη ζημιά που πάθαμε, διαπιστώσαμε για άλλη μια την αγάπη των φίλων του βόλεϊ για το volleynews, που δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι το siteκρατάει ζωντανό το άθλημα μέσω των δημοσιεύσεων, των ειδήσεων, αλλά και πληροφοριών που δεν υπάρχουν πλέον πουθενά αλλού, παρά μόνο σε μια -δυο εφημερίδες, όταν σε άλλες εποχές το βόλεϊ είχε μόνιμες στήλες σε όλες τις πολιτικές και αθλητικές εφημερίδες. Σημεία των καιρών και της κατάπτωσης του αθλήματος.

Το σπουδαιότερο όμως που διαπιστώσαμε είναι ότι το volleynews.gr  ΕΝΩΝΕΙ το βόλει και το κρατάει ΖΩΝΤΑΝΟ.

2 σχόλια

  • Comment Link ΑΟΚΑΡΑΣ Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2016 09:22 posted by ΑΟΚΑΡΑΣ

    Έχω πολλές φορές διαφωνησει με γραφόμενα στο σαιτ, τόσο από δημοσιογραφους, όσο και από φίλους του του αθλήματος που αγαπαμε..
    Αυτό δεν σημαίνει ότι οι οποίες αντίθετες απόψεις δεν πρέπει να ακουγονται..
    "Διαφωνο με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιζομαι πάντα το δικαίωμα σου να το λες"..
    ΑΟΚΑΡΑΣ..

  • Comment Link Νίκος Αποστόλου Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2016 17:53 posted by Νίκος Αποστόλου

    Σας το έριξαν ή κανατε ενημερωση στο Κ2 και σας το τσακισε?

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.