1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-08-2016 06:08

Καλεί τους επικεφαλής σε debate ο Μαυρομάτης

Λίγες εβδομάδες πριν τις εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης στην ΕΟΠΕ, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αχιλλέας Μαυρομάτης καλεί όλους τους υποψηφίους σε δημόσιο διάλογο υπό τη μορφή debate. Αναλυτικά η επιστολή:
Λιγότερες από τρεις εβδομάδες πριν από τις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέας διοίκησης στην ΕΟΠΕ, παρακολουθώ με ανησυχία το ότι αντί για ουσιαστική συζήτηση για το άθλημα, ο δημόσιος διάλογος με ελάχιστες εξαιρέσεις περιλαμβάνει μόνο μεμονωμένες ανακοινώσεις στήριξης υποψηφίων χωρίς ουσιαστική επιχειρηματολογία και προσωπικές εναντίον μου επιθέσεις πουξεπερνούν συχνά τα όρια της συκοφάντησης.

Για τις τελευταίες έχω ήδη κινηθεί νομικά κατά των δύο ανώνυμων ιστολογίων που κατά κύριο λόγο τις παράγουν ή τις αναπαράγουν και προτίθεμαι να πράξω ανάλογα και σε περίπτωση επανάληψης τους στο μέλλον.

Παράλληλα αντιλαμβανόμενος την ευθύνη μου να διεξαχθεί με τον καλύτερο για το άθλημα τρόπο η εκλογική διαδικασία και αφού μέχρι σήμερα καμία προσπάθεια συναίνεσης δεν έχει τελεσφορήσει, δημιουργώντας συνθήκες που μόνο ζημιά μπορούν να προκαλέσουν στο άθλημα μας, καλώ τους επικεφαλής των συνδυασμών σε δημόσιο διάλογο υπό τη μορφή debate.

Με τον τρόπο αυτό θα δοθεί η δυνατότητα σε όλους τους υποψηφίους να εκθέσουν τις απόψεις τους επί των καίριων ζητημάτων που απασχολούν το ελληνικό βόλεϊ και στα σωματεία να σχηματίσουν πιο ολοκληρωμένη άποψη για τις θέσεις καθενός από εμάς και ελπίζω ότι μέχρι τα τέλη της επόμενης εβδομάδας και οι άλλοι υποψήφιοι θα απαντήσουν θετικά.

1 σχόλιο

  • Comment Link Ο ΕΧΩΝ ΜΝΗΜΗ Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2016 17:43 posted by Ο ΕΧΩΝ ΜΝΗΜΗ

    Ειδες πως αλλαζουν οι καιροι Προεδρε....πριν 4 χρονια στο Βολο με τα πρωτοπαλληκαρα(Στουραιτη,Ψαρουδακη,Βλασση...)το
    επαιζες μαγκας καβαλα στ αλογο.
    Τωρα που τους εχεις απεναντι ζητας debate γιατι ως δικηγορος θελεις να κερδισεις τις εντυπωσεις.Ακομα δεν εχεις καταλαβει Τιποτα...
    Τα σωματεια θα ψηφισουν για οσα εχουν γινει αυτα τα 4 χρονια(η ευκαιρια σου δοθηκε,αλλα τα μυαλα σου πηραν αερα)...και οχι για τα παραμυθια που θα τους πουλησεις ΠΑΛΙ.
    Οσες αποσπασεις δωρο και να κανεις(γραμματιο Καλουδιωτη για εκεινη την απιστευτη και νοσηρη ψηφοφορια).
    Οσο κι αν πηρες καποιους απο τους ΣΥΡΙΖΕΟΥΣ,
    τα κουκια ειναι λιγα...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.