1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
06-08-2016 14:08

«Τηρούνται οι κανονισμοί σύμφωνα με το εκλογικό παζάρι»

Ο πρόεδρος του «Ερμής beach volley club Πρέβεζας» Σπύρος Σακκας διαμαρτύρεται για την αντικανονική συμμετοχή των Χατζηνικολάου - Κώστογλου στους τελικούς των Juniors U19.
«Με την έναρξη των τελικών πανελληνίων αγώνων beach volley Κ19 η επιτροπή του beach volley ξαναχτύπησε! Η ομάδα των Χατζηνικολάου-Κωστογλου απο την Κω παρόλο που δεν εμφανίστηκε στην τεχνική σύσκεψη και χωρίς την συμμετοχή της σε κανέναν αγώνα την πρώτη ημέρα αποφασίστηκε απο την "Επιτροπή του προεκλογικού αγώνα" να συμμετάσχει τη δεύτερη μέρα κανονικά με την δικαιολογία πως είναι ομάδα Εθνικού Σχεδιασμού! Αυτό ισχύει μόνο, σύμφωνα με την εγκύκλιο όταν η ομάδα έχει καθυστερήσει λόγω αγωνιστικών υποχρεώσεων και όχι λόγω ηλιοθεραπείας στις πλαζ! Η μεροληψία σε όλο της το μεγαλείο! Τηρούνται οι κανονισμοί με δυο μετρά και σταθμά σύμφωνα με το εκλογικό παζάρι! Υπεύθυνος του beach volley κος Ρερρας είναι γνώστης άραγε ή μήπως η ερώτηση είναι περιττή; Γιατί όταν αθλητής θέλησε να κάνει ένσταση του το απαγόρευσαν φασιστικά! Έτσι μας ενώνει το beach volley κύριε Ρερρα; Η ομάδα του Εθνικού Σχεδιασμού να αποτελεί το πρότυπο της παρατυπίας εις βάρος των τυπικών αθλητών;»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.