1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-08-2016 22:11

Ακυρώνονται οι μεταγραφές των Κουβανών σε Πανναξιακό και Μαρκόπουλο

Δυσάρεστες ειδήσεις φτάνουν από την Κούβα για τις γυναικείες ομάδες του Πανναξιακού και του Μαρκόπουλου. Σύμφωνα με πληροφορίες η κουβανική ομοσπονδία αποφάσισε να αναστείλει τις άδειες στις κουβανές για να αγωνιστούν στο εξωτερικό.

Οι λόγοι δεν έγιναν γνωστοί αλλά ορισμένοι τις συνδέουν με τις ριζικές αλλαγές που έγιναν στα πρόσωπα της ομοσπονδίας βόλεϊ της Κούβας ύστερα από το σκάνδαλο με τους διεθνείς που συνελήφθησαν στην Φινλανδία με την κατηγορία του βιασμού.

Οι επόμενες ημέρες θα είναι καθοριστικές καθώς θα ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις για το εάν θα δοθούν άδειες στις αθλήτριες αλλά τα νέα έχουν φτάσει ανεπίσημα στους παράγοντες και στους προπονητές των δύο συλλόγων που για καλό και για κακό αναζητούν εναλλακτικές λύσεις.

Υπενθυμίζεται πως ο Πανναξιακός είχε κλείσει την διαγώνια Ροντρίγκεζ και την ακραία Αλβάρεζ και το Μαρκόπουλο την πασαδόρο Ερνάντεζ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.