1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
29-08-2015 12:43

Με αέρα πρωταθλητών ξεκινά την Δευτέρα η Κηφισιά

Ήταν να μην κάνει την αρχή με τον Γιώργο Στεφάνου, η Κηφισιά, και προσθέτει άλλον έναν έμπειρο παίκτη στο δυναμικό της, τον Κώστα Χριστοφιδέλη. Με σχεδόν πλήρες ρόστερ, αλλά και απουσίες ξεκινά την Δευτέρα (31/08) τις υποχρεώσεις της στο Ζηρίνειο η ομάδα της Κηφισιάς, συγχωνευμένη πλέον με την Μεταμόρφωση.
Με κάτι από... «ερυθρόλευκο» αέρα η ομάδα του Αρσενιάδη θα έχει στο ρόστερ της τον Γιώργο Στεφάνου, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Κώστα Ταμπουρατζή που πήγε στον Ολυμπιακό, ενώ δεν αποκλείεται να ενταχθεί τελικά και ο πρώην άσσος των Πειραιωτών, Κώστας Χριστοφιδέλης που βρίσκεται εδώ και καιρό σε συζητήσεις με την Κηφισιά, αλλά υπήρχε χάσμα στο οικονομικό. Ακόμη γίνονται συζητήσεις με τον επίσης πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, Σωτήρη Σωτηρίου. Τα νέα ονόματα είναι ακόμη ο Τζούλιαν Μπισέτ από τη ΜΕΝΤ και ο Μενέλαος Φραγκιαδάκης από τον Απόλλωνα, ενώ αναμένεται ένας ακόμη ακραίος για τη θέση του Φερέρα. 

Στην ομάδα έκπληξη της Volleyleague τα τελευταία χρόνια, παραμένούν από τον βασικό κορμό ο «καπιτάνο» Δημήτρης Νικολάκης, ο Νίκος Παπαγγελόπουλος, ο Γιάννης Ρουμελιωτάκης και το εκτός ξαφνικού απροόπτου ο Ζόραν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος θα απουσιάσει από την έναρξη της προετοιμασίας. Ακόμη μένουν στο Ζηρίνειο ο Βαγγέλης Σπύρου, Θέμης Κόντος, Γιώργος Κάπελλας, Ίωνας Χατζηπροδρόμου, ενώ στο ανδρικό θα περάσει και ο Νίκος Γαβριήλ ο οποίος συμμετείχε πέρσι στα φιλικά της Κηφισιάς με τον Φοίνικα Σύρου.

1 σχόλιο

  • Comment Link ΑΟΚΑΡΑΣ Κυριακή, 30 Αυγούστου 2015 10:54 posted by ΑΟΚΑΡΑΣ

    Καιρός ήταν.Έπρεπε νά έχει γίνει από καιρό.Παιδιά, μαζί σας εμείς..
    Καλή αρχή στήν ομάδα. Καί όπως πάντα, ΑΟΟΚΑΑΡΑΑΑ.
    Καλή αρχή σ'όλες τίς ομάδες μας.
    ΑΟΚΑΡΑΣ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.