1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-08-2014 18:49

Νίκος Ρουμελιώτης: «O νόμος της διοικητικής ευτυχίας των ομάδων»

Ο Νίκος Ρουμελιώτης με επιστολή του εκφράζει την άποψη του για το μνημόνιο της αποπληρωμής των παικτών από τα ΤΑΑ.

Κατ’αρχήν να ξεκινήσω με τα συγχαρητήρια μου στην Εθνική μας ομάδα των Νεανίδων για την πρόκρισή της στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, μια επιτυχία που σηματοδοτεί κατά τη γνώμη μου μια νέα αφετηρία στο ελληνικό γυναικείο βόλεϊ.

Αλλάζω κλίμα και περνάω στα του αντρικού βόλεϊ και το καυτό θέμα των ημερών, το ζήτημα της αλλαγής του νόμου για τα χρωστούμενα των αθλητών. Είναι γνωστή η πρόθεση του Υπουργείου, καθώς και των διοικήσεων των ομάδων και περιέργως  και του ΠΑΣΑΠ (θυμίζω είναι το όργανο που εκπροσωπεί τους αθλητές!!!) να αλλάξει το καθεστώς των αποπληρωμών και να υπάρξει από τις ομάδες «μονόπλευρος-αναγκαστικός διακανονισμός» με μεγάλη περίοδο χάριτος π.χ 60 δόσεις ή 100, ασχέτου της βούλησης ή της ανάγκης των αθλητών να λάβουν τα οφειλόμενα ακόμα και μετά από 5-8 χρόνια από τότε που ήταν στην συγκεκριμένη ή σε όποια ομάδα τους όφειλε.

Εγώ ως Νίκος Ρουμελιώτης και πρόεδρος της Παναχαϊκής, ευχαριστώ όλους όσους με το νέο «Σούπερ-Νόμο» με τοποθετούν σε πρωταγωνιστή του αθλήματος και απόλυτο ρυθμιστή των οικονομικών μου οφειλών προς τους αθλητές μου, είτε έχω χρήματα είτε όχι, είτε χρωστάω πολλά είτε λίγα. Μου δίνουν το δικαίωμα να αυθαιρετώ με τις ευλογίες του Νόμου, κλείνοντας αθλητές ξένους ή Έλληνες με «τόσα-όσα» και στο τέλος της χρόνιας να παίρνουν μέχρι το 1/5 από αυτά και να μπορώ ακολούθως να τους ξεχρεώνω μέσα στα επόμενα 2-3 χρόνια. Είναι υπέροχο για όσες διοικήσεις ήδη πλέουν σε «πελάγη χρεών» να μεταπηδήσουν «νόμιμα» σε «πελάγη ευτυχίας και δόσεων». Ως αθλητής ακόμα βέβαια, κλαίω γιατί μου οφείλονται μετά από 4-5 χρόνια τα χρωστούμενα και δεδουλευμένα του Άρη , τα οποία ίσως τα πάρω και εγώ σε δόσεις όπως και οι υπόλοιποι συναθλητές μου, δεν ξέρω μετά από πόσο καιρό.

Όσο για την ευτυχή συγκυρία του να είμαι διοίκηση και παίκτης, σκέφτομαι να λύσω το δίλημμα ..αποπληρώνοντας τον εαυτό μου σε δόσεις... όσες περισσότερες γίνεται για να μην μπω και μέσα!!

Καλή προετοιμασία σε όλους,

Με εκτίμηση

Νίκος Ρουμελιώτης»

6 σχόλια

  • Comment Link Νικος1313 Πέμπτη, 28 Αυγούστου 2014 18:55 posted by Νικος1313

    συγκινηθηκαμε

  • Comment Link Giant@# Κυριακή, 24 Αυγούστου 2014 07:52 posted by Giant@#

    Κοίτα να πληρώσεις πρώτα αυτούς που δουλέψανε στην εταιρία καθαρισμου σου που ερχονται να ζητήσουν τα λεφτά τους και τρώνε ξύλο από σενα και το αδερφάκι σου το μικρό και μετά βγες να κάνεις ανακοινώσεις για χρεωστούμενα

  • Comment Link γιωργος απο βραχατι Σάββατο, 23 Αυγούστου 2014 12:25 posted by γιωργος απο βραχατι

    βλεπω ότι οι περισσοτεροι φίλαθλοι μεγαλη συμπαθεια για τους ρουμελιωτηδες όχι ότι εχουν αδικο ρωτήστε και τους παικτες του παμβοχιακου τι εχουν τραβηξει από δαυτους όταν επαιζαν α2

  • Comment Link panatha 13 Παρασκευή, 22 Αυγούστου 2014 21:26 posted by panatha 13

    βρε το νικολακη απεκτησε και αποψη και που εισαι νικολακη την υποψια που ειχες τοσο καιρο στην κανω βεβαιοτητα δεν επεσες ο παναθηναικος σε εριξε δεν μπορει να φανταστείς τη μεγαλη χαρα πηρα η εκδικηση είναι ένα πιατο που τρώγεται κρυο για μην πω παγωμενο

  • Comment Link ΦΙΛΟΣ  ΤΟΥ  ΑΡΗ Παρασκευή, 22 Αυγούστου 2014 16:47 posted by ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΗ

    ΦΙΛΕ ΝΙΚΟ ΤΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΕΙΧΕΣ ΣΤΟΝ ΑΡΗ,ΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝ ΟΙ ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΛΕΥ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.