1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-08-2014 21:43

Και επίσημα στην Νάξο η Τοτσίδου !

Την επιστροφή της Σίας Τοτσίδου, πρώην άσσου της ΑΕΚ, με την οποία μάλιστα πραγματοποίησε και εξαιρετική σεζόν πέρυσι, ανακοίνωσε ο Πανναξιακός.
«Ο Πανναξιακός Α.Ο.Ν. είναι στην ευχάριστη θέση να καλοσωρίσει και πάλι στις τάξεις του μία από τις καλύτερες Ελληνίδες αθλήτριες του βόλλεϋ, την Σία Τοτσίδου.

Η Ελληνίδα ακραία συμφώνησε να επιστρέψει στο νησί της Νάξου και να αγωνιστεί ατην ομάδα μας για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015, μετά από δύο χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην Α.Ε.Κ.

Η Δραμινή αθλήτρια, θα αποτελέσει ένα πολύ σημαντικό εργαλείο στα χέρια του Zoran Kovacic, για την επίτευξη των στόχων της ομάδας μας σε Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Challenge Cup».

2 σχόλια

  • Comment Link ΚΗΦΙΣΙΩΤΗΣ Σάββατο, 23 Αυγούστου 2014 03:56 posted by ΚΗΦΙΣΙΩΤΗΣ

    Οι επιλογές της ήταν ή ΑΕΚ ή πουθενά,δέν υπήρχε καμία πιθανότητα ο ΗΡΑΚΛΗΣ νά συμφωνήσει μέ τούς........χθεσινούς τής ΝΑΞΟΥ μετά τόν τρόπο πού κινήθηκαν καί άλλη πρόταση δέν υπήρχε.Αυτά γιά να μήν φτιάχνουμε............μύθους.

  • Comment Link aekforever Παρασκευή, 22 Αυγούστου 2014 13:21 posted by aekforever

    Το τσαγακι με την Ιβανοβα ηταν ζεστο η κρυο;Αντε τυρογαλαδες και διακοπες τσαμπα εκανε και στην Αεκ πηγε τελικα.Νομιζατε οτι ο Ηρακλης θα σας την χαριζε,πουθεναδες σε ξαναζεσταμενα φαγητα πηγατε.Μπραβο ρε Ιζαμπελ εκανες την καλυτερη επιλογη,αυτοι σημερα ειναι αυριο δεν θα υπαρχουνε.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.