1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
21-08-2014 11:35

Πρώτη με απουσίες για την Ορεστιάδα

Με αρκετές απουσίες πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο "Νίκος Σαμαράς" η πρώτη προπόνηση του ΑΟ Ορεστιάδας, υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή της ομάδας Κώστα Δεληκώστα.

Ουσιαστικά σε αυτήν την πρώτη συγκέντρωση έλλειπαν (απόλυτα δικαιολογημένα) οι τρεις ξένοι που έχει αποκτήσει ο ΑΟΟ: ο Ουκρανός Κονσταντίν Ριάμπουκα, ο Αυστραλός Γκρέγκορι Μαν και ο Αμερικανός Ράιαν Στάφορντ.

Κανονικά παραβρέθηκαν οι δύο άλλοι νέοι της ομάδας, ο Δημήτρης Ριζόπουλος και ο Μανόλης Δημητριάδης, καθώς φυσικά και όλοι οι ντόπιοι Ορεστιαδίτες παίκτες που μετείχαν και στην περσινή προσπάθεια ανόδου στην Volley League.

Απουσίασε ωστόσο λόγω άλλων ανειλημμένων υποχρεώσεων ο Στέλιος Κεμανετζής, ο οποίος ως γνωστόν κρέμασε τα παπούτσια του, σταμάτησε την ενεργό δράση αλλά παραμένει κοντά στην ομάδα από άλλο πόστο, πιθανότατα αυτό του βοηθού του Κώστα Δεληκώστα.

Thrakisports.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.