1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-08-2014 18:05

Με πράσινα ο Ολυμπιακός στο Τσάμπιονς Λιγκ !

Το... εφιαλτικό, για τον Ολυμπιακό, σενάριο επιβεβαιώθηκε ! Με πράσινα θα αγωνίζονται τα λίμπερο στο Τσαμπιονς λιγκ της νέας σεζόν !

Όπως σας είχαμε ενημερώσει προ καιρού από το volleynews.gr, και προσφάτως ενημερώθηκαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, από την ερχόμενη σεζόν τα λίμπερο όλων των ομάδων (εξαιρουμένων αυτών που ήδη φορούν πράσινες φανέλες στην εμφάνιση τους) υποχρεούνται να φορούν πράσινη φανέλα.

Επόμενοι και οι... συνειρμοί για το Γιώργο Στεφάνου και το πράσινο παρελθόν του, ωστόσο στην προκειμένη περίπτωση δεν υπάρχει ευθύνη του διεθνούς λίμπερο των ερυθρολεύκων, αλλά των ανθρώπων της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.

16 σχόλια

  • Comment Link pao 13 Παρασκευή, 22 Αυγούστου 2014 13:36 posted by pao 13

    φιλε ο παναθηναικος θελει να τον ξεπληρωσει και να ερθει σε συμβιβασμο μαζι του γι αυτό τα εχει παει όλα πισω ολο το καλοκαιρι αλλα αυτος δε ακουει κουβεντα επειδή τα καλα παιδια του ελληνικου βολει του εχουν κανει πλυση εγκεφαλου

  • Comment Link panatha 13 Παρασκευή, 22 Αυγούστου 2014 13:21 posted by panatha 13

    ο παναθηναικος θελει να τον ξεπληρωσει αλλα αυτος δεν ακουει κουβεντα επειδή του βαζουν λογια τριτοι

  • Comment Link rossonero Παρασκευή, 22 Αυγούστου 2014 11:52 posted by rossonero

    @panatha 13 ξεπλήρωσε πρώτα τον ντονά κ ασε τις μεταγραφές να τις κάνουν άλλοι, αλλά βλέπεις εδω που είναι προς όφελος σας , δεν υπάρχει παράγκα που δεν εφαρμόζονται οι νόμοι!!!!

  • Comment Link guest Πέμπτη, 21 Αυγούστου 2014 16:01 posted by guest

    αληθεια ρε παιδια αυτή η αποφαση ποτε αναμενεται να ανακοινωθεί ειχαν πει για τελος ιουλη και ολο θεμα παει από βδομαδα σε βδομαδα εχουν ξεκινησει οι ομαδες τις προετοιμασιες τους και δεν ξερουν με ποσους ξενους θα παιξουν

  • Comment Link γιωργοs13 Πέμπτη, 21 Αυγούστου 2014 11:59 posted by γιωργοs13

    φιλε με το βολει θα ασχοληθούμε όταν ανακοινωθεί ολοκληρωμενο το ροστερ από τη στιγμη που δεν εχει ανακοινωθεί απολυτως τιποτα δεν μπορούμε να εκφερουμε αποψη φανταζομαι η ομαδα μου περιμενει όπως και ολες οι ομαδες την αποφαση ανδριανου και ποσω μαλλον ο παναθηναικος που ισχυει ακομη η απαγορευση μεταγραφων που εχει επιβληθει από το περασμενο γεναρη

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.