1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-08-2014 11:05

Το σερβίς του παπά Κώστα ξεκίνησε τη σεζόν στον Φοίνικα Σύρου (φωτό - video)

Με το παραδοσιακό σερβίς από τον παπά Κώστα ξεκίνησε η νέα αγωνιστική περίοδος για τον Φοίνικα Σύρου στο πρωτάθλημα Volleyleague ΟΠΑΠ.

Παρουσία όλων των παικτών της νέας ομάδας, του προέδρου Δημήτρη Παλιόπορτα, σύσσωμου του διοικητικού συμβουλίου, αθλητών από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου και αρκετών φιλάθλων, πραγματοποιήθηκε ο καθιερώμενος αγιασμός από τον παπά Κώστα, ο οποίος μετά το τέλος του τήρησε την παράδοση και εκτέλεσε το πρώτο σερβίς.

Το παρών έδωσε και ο νέος δήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης Γιώργος Μαραγκός, ο οποίος απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό, όπως και πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κυκλάδων και εκπρόσωπος της εταιρείας WIND Γιάννης Ρούσσος.

Ακολούθησε η πρώτη προπόνηση, με τον προπονητή Ράτκο Παβλίσεβιτς να έχει στη διάθεσή του και τους 13 παίκτες της ομάδας, κάτι που του επιτρέπει να δουλέψει όπως το επιθυμεί από το ξεκίνημα της προετοιμασίας.

Τα νέα πρόσωπα της ομάδας είναι οι Τόμισλαβ Ντόκιτς, Γιαν Πλάνιτς, Παναγιώτης Παπαδόπουλος, Χρήστος Παπαδόπουλος, Βαγγέλης Μουρούτης, Δημήτρης Χαραλαμπίδης, Σίμο Ντάμποβιτς, Ευάγγελος Τσινός, Γιώργος Βελέτζας, Λυκούργος Ρούσσης, Νικήτας Εφραιμίδης. Από την περσινή ομάδα ήταν ο Νίκος Αρβανίτης και ο Ηλίας Λάππας και προπονητής ο Σέρβος Ράτκο Παβλίσεβιτς.

Στην πρώτη προπόνηση όπως εικονίζονται στην ομαδική φωτογραφία ήταν οι:

ΕΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ: Τόμισλαβ Ντόκιτς, Γιαν Πλάνιτς, Παναγιώτης Παπαδόπουλος, Χρήστος Παπαδόπουλος, Βαγγέλης Μουρούτης, Δημήτρης Χαραλαμπίδης, Σίμο Ντάμποβιτς, Μανώλης Βαμβακούσης, Ράτκο Παβλίσεβιτς

ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ: Κώστας Μπογιατζόπουλος (φυσικοθεραπευτής), Ευάγγελος Τσινός, Γιώργος Βελέτζας, Λυκούργος Ρούσσης, Νίκος Αρβανίτης, Ηλίας Λάππας, Νικήτας Εφραιμίδης, Θανάσης Τσούκος (γυμναστής - εργοφυσιολόγος), Αντώνης Ζακκαίος (φροντιστής)

 

 

 

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.