1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
26-07-2014 23:50

Δρίκος: «Παράδειγμα προς μίμηση τα παιδιά»

Μπούντβα-αποστολή ΠΣΑΤ: Αχιλλέας Καραλής

Πριν το σχόλιο του φρόντισε για μια ακόμη φορά να δώσει συγχαρητήρια στους παίκτες του για την συνολική τους προσπάθεια, ενώ ο Σωτήρης Δρίκος αναφερόμενος στον τελικό στάθηκε στην έλλειψη ποιοτικής υποδοχής. 

«Συγχαρητήρια στους αθλητές που δώσανε ένα κρίσιμο παιχνίδι 26 Ιουλίου έχοντας οι περισσότερους από αυτούς δώδεκα μήνες συνεχούς δραστηριότητας. Αυτή η στάση τους είναι παράδειγμα προς μίμηση», είπε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός και συμπλήρωσε: «Για το αγωνιστικό κομμάτι, νομίζω πως μας έλειψε η ακρίβεια στην υποδοχή, υψηλή ποιότητα της υποδοχής που θα μας βοηθούσε να κρατήσουμε ψηλά ποσοστό καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα στην επίθεση». 

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Αχιλλέας Μαυρομάτης μετά το τέλος του τελικού τόνισε: «Η εθνική μας ομάδα μπορεί να μην κατάφερε να νικήσει στον τελικό, η κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα δεν παύει να είναι μια επιτυχία. Θέλω να συγχαρώ όλους τους παίκτες για την αγωνιστικότητά τους και την προσπάθεια που κατέβαλαν όλο αυτό το διάστημα, τους προπονητές τους και να εκφράσω τη αισιοδοξία μου ότι έρχονται και άλλες επιτυχίες για το ελληνικό βόλεϊ». 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.