1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
11-07-2014 22:28

Ωρα... ημιτελικών για την Εθνική, απρόοπτο στην Σλοβενία

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε για τον πρώτο ημιτελικό ανάμεσα στην Ελλάδα και την Σλοβενία για το Ευρωπαϊκού Λιγκ. Θυμίζουμε ότι ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19.00 στο ΔΑΚ Ευόσμου και όχι στις 18.30 που είχε οριστεί αρχικά και θα μεταδοθεί ζωντανά από τη ΝΕΡΙΤ.

Ο τεχνική σύσκεψη ομοκληρώθηκε για την Εθνική και ο Νίκος Παλέντζας θα είναι το μοναδικό νέο πρόσωπο καθώς αντικατέστηκε τον Τζιουμάκα που ενισχύει την προσπάθεια των εφήβων.

Αναλυτικά η 12άδα της Εθνικής: Τζούριτς Φιλίποφ, Κοκκινάκης, Πρωτοψάλτης, Εφραιμίδης, Τακουρίδης, Πελεκούδας, ΚΟυμεντάκης, Δαλακούρας, Κανέλλος, Αγγελόπουλος, Παλέντζας.

Στη Σλοβενία ο κεντρικός Πάβλοβιτς δεν ακολούθησε την αποστολή καθώς χθες αισθάνθηκε αδιαθεσία και πήγε στο νοσοκομείο για εξετάσεις με τον Λούκα Σλαμπέ να τον περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή. Στις 02.00 φτάνει στην Θεσσαλονίκη ο Γιαν Κοζαμέρνικ, που θα πάρει τη θέση του στη 12άδα.

Αναλυτικά η 12άδα των Σλοβένων: Σκετ, Γκασπαρίνι, Πλοτ, Μιγιάτοβιτς, Κοντσίγια, Κλόμπουτσαρ, Ρόπρετ, Πόκερσνικ, Ούρανουτ, Τσέμπουλ, Γέρεμπ, Κοζαμέρνικ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.