1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
10-07-2014 23:59

Καλμαζίδης: «Η Γερμανία δεν σταματάει στα τέσσερα.. γκολ, εμείς πρέπει να παίξουμε καλά»

Αποστολή ΠΣΑΤ στο Ντεσάου, Γερμανία: Δήμητρα Πολυχρονοπούλου
Η Εθνική γυναικών είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει την Γερμανία στα δύο τελευταία μας για το Ευρωπαίκό Λικγ και Ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιάννης Καλμαζίδης, μιλώντας για το αυριανό ματς ανέφερε αρχικά:

«Από την αρχή το είχα πει ότι δεν βλέπουμε μόνο το αποτέλεσμα, αλλά κοιτάζουμε το παιχνίδι πιο σφαιρικά. Στόχος μας είναι να βελτιωνόμαστε εμείς και να ανασκευάσουμε και κάποιες από τις τελευταίες μας εμφανίσεις. Η κούραση δεν αποτελεί δικαιολογία καθώς υπάρχει σε όλες τις ομάδες. Ωστόσο εμείς δεν καταφέραμε να κάνουμε το rotation που είχαμε σχεδιάσει με τις 24 αθλήτριες, ούτως ώστε να μπορούν όλες να ξεκουράζονται και παράλληλα να κάνουμε κάποιες δοκιμές. Κάτι που συνέβη για διάφορους λόγους και προβλήματα, που πρέπει να τα εξετάσουμε μετά το τέλος των αγώνων». Και πρόσθεσε: «Επιβαρύνθηκαν πάρα πολύ τα κορίτσια, που ήταν συνέχεια στην αποστολή και αυτό φαίνεται κιόλας στα τελευταία παιχνίδια και στις προπονήσεις. Υπάρχει ένας κορεσμός. Από εκεί και πέρα βρισκόμαστε ακόμη μακριά σε απόδοση από ομάδες σαν την Γερμανία και την Πολωνία και λιγότερο από την Ισπανία».

Τέλος σχετικά με το αν μπορεί η Ελλάδα να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι η Γερμανία είναι πρωτοπόρος του β’ ομίλου, έχοντας ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση, ο Ομοσπονδιακός τεχνικός εξήγησε: «Όπως είδαμε στο ποδόσφαιρο η Γερμανία δε σταματάει στα τρία και τέσσερα… γκολ, αλλά συνεχίζει. Στόχος μας συνεπώς είναι να παίξουμε ένα καλό παιχνίδι. Στη Λάρισα αποδείξαμε ότι μπορούσαμε να τις κοντράραμε. Αυτό θέλουμε να κάνουμε και τώρα. Το αποτέλεσμα θα κριθεί από κάποιες λεπτομέρειες. Αν έχουμε τις Γερμανίδες κοντά στο σκορ, πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε κάποια υπέρβαση».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.