1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-07-2014 15:14

«Πακέτο» Ντόκιτς - Ντάμποβιτς στη Σύρο

Εν αρχή το δίδυμο πασαδόρος - διαγώνιος. Η αρχή και το τέλος των μεταγραφών του Φοίνικα Σύρου θα είναι το δίδυμο που σύμφωνα με τον νέο προπονητή των «πειρατών» Ράτκο Παβλίσεβιτς θα κάνει τη διαφορά στη νέα ομάδα.

Οι Συριανοί βρίσκονται κοντά σε συμφωνία με τον Σέρβο διαγώνιο Τόμισλαβ Ντόκιβιτς και τον Μαυροβούνιο πασαδόρο Σίμο Ντάμποβιτς. Ο πρώτος αγωνίστηκε στον Φοίνικα τη σεζόν 2012-13 και τον περασμένο Ιανουάριο γύρισε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παμβοχαϊκού με τον οποίον μάλιστα νίκησε τους Συριανούς στην έδρα του. Ο Ντόκιτς που έχει και ένα ιδιαίτερο δέσιμο με τον κόσμο της Σύρου βρίσκεται πολύ κοντά στη μεγάλη επιστροφή.

Ο Παβλίσεβιτς πιστεύει πολύ και τον Ντάμποβιτς που μετά την καλή χρονιά στη Νίκη Αιγινίου τη σεζόν 2012-13 πέρασε μεγάλη περιπέτεια σε ΠΑΟΚ και Αρη και ελπίζει σε νέο ξεκίνημα. Και με τους δύο παίκτες ο Παβλίσεβιτς βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή για την επιστροφή τους στην Ελλάδα, ενώ ο Ντάμποβιτς θα είναι αντίπαλος της Εθνικής Ελλάδας στους δύο αγώνες για το Ευρωπαϊκό Λιγκ που θα γίνουν το Σαββατοκύριακο στην Μπούντβα και θα κρίνουν την πρόκριση στο φάιναλ-4 της διοργάνωσης.

* Στη φωτογραφία ο Τόμισλαβ Ντόκιτς με τον αντιπρόεδρο του Φοίνικα Αντώνη Ρούσσο.

Πηγή: Eφημερίδα Goal

1 σχόλιο

  • Comment Link syr Παρασκευή, 04 Ιουλίου 2014 13:58 posted by syr

    Παμε ομαδαρα...Προσοχη ομως.Οχι τρελα εξοδα.Μια καλη ομαδα να κανουμε το κεφι μας και μεχρι εκει.Αλλωστε αυτο το βρωμικο πρωταθλημα για να το κερδισεις πρεπει να το αποφασισει η παραγκααα!!!!! γιατι βασικα παιζετε εκτος γηπεδου....

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.