1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
04-07-2014 14:07

Στην Μπούντβα για το... άλμα πρόκρισης

Μετά από σχεδόν 5 ώρες ταξίδι έφτασε η αποστολή της Εθνικής Ανδρών στην πόλη Μπούντβα του Μαυροβούνιου όπου αύριο Σάββατο 5 Ιουλίου και την Κυριακή 6 Ιουλίου θα παίξει με το Μαυροβούνιο το πιο κρίσιμο «ζευγάρι», μέχρι το επόμενο, αγώνων της στο φετινό Ευρωπαϊκό Λιγκ.

Η Εθνική ομάδα, που μετά το ρεπό που έκανε την περασμένη εβδομάδα «έπεσε» στην 3η θέση του Ομίλου, στην Μπούντβα θέλει μια νίκη και τρεις βαθμούς για να εξασφαλίσει την πρόκριση της στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Μάλιστα φέτος δεν θα γίνει φάιναλ-4 αλλά διπλοί ημιτελικοί και διπλός τελικός και το μεγάλο έπαθλο για την ομάδα που θα κατακτήσει τον τίτλο είναι το εισιτήριο για το Ευρπωαϊκό Λιγκ της νέας χρονιάς.

Η προπόνηση της Εθνικής θα γίνει σήμερα στις 7 μ.μ. στο «Mediteranski Sportski Centar» που αύριο στις 9 μ.μ. (8 μ.μ. τοπική) ώρα Ελλάδας έχει προγραμματιστεί το πρώτο παιχνίδι με το Μαυροβούνιο.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Σωτήρης Δρίκος δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα, εκτός της κούρασης του ταξιδιού και υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του.

Θυμίζουμε ότι στην 12άδα για τα παιχνίδια με το Μαυροβούνιο επέλεξε τους Φιλίποφ, Αγγελόπουλο (πασαδόροι), Τζούριτς, Τζιουμάκα (διαγώνιοι), Κανέλλο, Πελεκούδα, Τακουρίδη (κεντρικοί), Δαλακούρα, Κουμεντάκη, Κοκκινάκη, Πρωτοψάλτη (ακραίοι), Εφραιμίδη (λίμπερο).

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.