1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-07-2014 15:37

Φεύγει η Βασιλαντωνάκη από τον Παναθηναϊκό

Μετά από δύο χρόνια στον Παναθηναϊκό η Ανθή Βασιλαντωνάκη αποφάσισε να φύγει στο εξωτερικό. Ο μάνατζερ της ενημέρωσε τη διοίκηση του τριφυλλιού πως η 18χρονη διαγώνια θα συνεχίσει την καριέρα της σε ομάδα εκτός Ελλάδας.
Τις επόμενες ημέρες η Βασιλαντωνάκη θα πάρει την οριστική της απόφαση για προτάσεις που έχει δεχτεί από ομάδες Α1 Γαλλίας και Ιταλίας. Στον Παναθηναϊκό πιθανότατα να αλλάξουν τα πλάνα και να αποκτηθεί ελληνίδα πασαδόρος και ξένη διαγώνια.

5 σχόλια

  • Comment Link ATHENS FAN Τετάρτη, 02 Ιουλίου 2014 16:06 posted by ATHENS FAN

    Αν έχει σκοπό να δουλέψει σκληρά θα κάνει μεγάλη καριέρα. Διαφορετικά σε κανα-δυο χρόνια θα την έχουμε πάλι εδώ.
    Με τα μέχρι σήμερα δεδομένα ο ΠΑΟ θα έχει καλύτερη ομάδα από πέρυσι αν κάνει δύο τουλάχιστον καλές ξένες μεταγραφές (αν υπάρχουν τα φράγκα)Μετά το.. χάος. Σαντορίνη μαζί με κάποια! άλλη ομάδα! με μεγάλο χορηγό ίσως συμπληρώσουν τετράδα..

  • Comment Link VF Τετάρτη, 02 Ιουλίου 2014 08:25 posted by VF

    Η Βασιλαντωνάκη έχει προοπτική να γίνει μία από τις κορυφαίες διαγώνιους στον κόσμο. Δύσκολα βρίσκεις αθλήτρια που να συνδυάζει το ταλέντο και τα σωματικά προσόντα που διαθέτει η Ανθή.
    Νομίζω ότι μετά από 2 χρόνια ως βασική στον ΠΑΟ, δεν έχει να αποκομίσει κάτι άλλο από την Ελλάδα. Της εύχομαι πρώτα απ'όλα να δουλέψει σκληρά και όλα τα άλλα θα έρθουν.

  • Comment Link tisr21 Τρίτη, 01 Ιουλίου 2014 19:56 posted by tisr21

    ΠΑΟ29 ακους που ειναι ο μεσσι οεοε ???? αστο φιλος 3ος θα βγεις φετος και αν κατσε μην σε περασει η σαντορινη

  • Comment Link tisr21 Τρίτη, 01 Ιουλίου 2014 19:56 posted by tisr21

    ΠΑΟ29 ακους που ειναι ο μεσσι οεοε ???? αστο φιλος 3ος θα βγεις φετος και αν κατσε μην σε περασει η σαντορινη

  • Comment Link ΔΑΛΑΝΙΚΑΣ.Α. Τρίτη, 01 Ιουλίου 2014 14:25 posted by ΔΑΛΑΝΙΚΑΣ.Α.

    Η Βασιλαντωνάκη ακολουθεί κατά την προσωπική μου άποψη, την πορεία της άτυχης Νομικού,πολύ πρόωρα, με κίνδυνο να μην αποδώσει και να μην απολάβει τα αναμενόμενα.Η Ευρωπαική προοπτική απαιτεί πολύ γερά πόδια για να στηρίζεται ο αθλητής και ανάλογη αθλητική υποδομή.Η παραμονή της Βασιλαντωνάκης άλλη μια χρονιά θα της προσέφερε ακόμη περισσότερες εμπειρίες.Εύχομαι το τόλμημα να μην αποδειχθεί MV Dona Paz για αυτήν.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.