1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-07-2014 12:20

Μiss Θράκη η πανέμορφη Ιωάννα Γίτση

Η Ιωάννα Γίτση ήταν η μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού ομορφιάς Miss Θράκη 2014 πού έγινε το βράδυ της Παρασκευής (27/6).

Η γλυκιά και όμορφη Ιωάννα είναι γνωστή τόσο στην πόλη της Αλεξανδρούπολης μιας και αγωνίζεται στην ομάδα της Νίκης Αλεξανδρούπολης, αλλά και της Κομοτηνής μιας σπουδάζει στα ΤΕΦΑΑ. Ανάμεσα σε 16 υπέροχα κορίτσια η Ιωάννα με μια εντυπωσιακή εμφάνιση σε νυφικό, φόρεμα και μαγιό κατάφερε να κερδίσει με αρκετή διαφορά τον τίτλο. Την επόμενη μέρα του διαγωνισμού έδωσε την πρώτη της συνέντευξη ως miss Θράκη 2014 Ιωάννα Γίτση στο ethraki.com.

Ιωάννα πες μας τι αισθάνθηκες όταν άκουσες το όνομά σου στην ανακοίνωση της νικήτριας Μις Θράκη 2014.

Όταν συνειδητοποίησα ότι είμαι η νικήτρια, ένας ενθουσιασμός με πλημμύρισε. Τα συναισθήματά μου όλα δεν μπορούν να εκφραστούν με λέξεις. Ήταν κάτι μοναδικό και κατάφερα να το ζήσω εγώ εκείνη την στιγμή.

Τι πιστεύεις ότι θα σου προσφέρει ο διαγωνισμός miss Θράκη 2014;

Θα μου ανοίξει νέες πόρτες και οι εμπειρίες που μου πρόσφερε και θα μου προσφέρει θα με βοηθήσουν στο μέλλον να πετύχω πολλά.

Τι θα ήθελες να μας δηλώσεις για τις υπόλοιπες φιναλίστ που διεκδίκησαν μαζί σου τίτλο;

Ήταν όλες υπέροχες και η τόση μικρή διαφορά μεταξύ της πρώτης και της έβδομης έδειξε τον τρομερό ανταγωνισμό που υπήρχε. Θα ήθελα να δώσω ιδιαίτερα συγχαρητήρια στην φίλη μου Αγγελίνα Σόλωνος,που για ελάχιστη διαφορά δεν κατάφερε να κερδίσει τίτλο αλλά θα είναι μαζί μου στο miss παγκόσμιος τουρισμός την επόμενη βδομάδα, εκπροσωπώντας εκείνη την Κύπρο και εγώ την Ελλάδα.

Πώς αισθάνθηκες την ώρα που κοιταζόσουν με την Άννα Σαβολάινεν ενώ περιμένατε και οι δυο να ανακοινωθεί η νικήτρια;

Είμαι σίγουρη ότι τα συναισθήματα και των δυο ήταν ίδια. Όποια και αν κέρδιζε, θα γινόταν αυτό που έγινε και τώρα: αγκαλιές, φιλιά και ευχές για μεγάλες μελλοντικές επιτυχίες και στις δυο μας.

Που θέλεις να αφιερώσεις αυτή την επιτυχία σου και σε ποιούς ανθρώπους θέλεις να πεις κάτι μέσα απο αυτή την συνέντευξη;

Καταρχήν θέλω να αφιερώσω την νίκη μου στην οικογένεια μου, που είναι δίπλα μου σε ότι και αν κάνω, με στηρίζουν και με εμπιστεύονται σε όσα κάνω. Πέρα από αυτό όμως, θέλω να αφιερώσω την νίκη και σε μία πολύ καλή μου φίλη, που την γνώρισα μέσα από τον διαγωνισμό, με στήριξε, ήταν δίπλα μου σε όλες τις στιγμές. Ότι ένοιωσα στον τελικό πιστεύω ότι το ένιωσε και εκείνη. Λίνα σε ευχαριστώ.

Πηγή: ethraki.com

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.