1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-06-2014 18:53

Παύλος Μπελιγράτης: «Να γίνει η διοργάνωση θεσμός» (video)

Στην κάμερα του volleynews.gr μίλησε ο εκπρόσωπος του Anima Club Παύλος Μπελιγράτης, που θα διοργανώσει το 4ο τουρνουά της Beach Volleyleague με τον τελικό των ερασιτεχνών. Ο πρώην αθλητής και νυν προπονητής μπις βόλεϊ, μίλησε για την ανάγκη που υπάρχει για τέτοιες διοργανώσεις, ενώ τόνισε πως το πιο σημαντικό βήμα είναι το γεγονός ότι η τελική φάση θα διεξαχθεί στην επαρχία.
«Ξεκινήσαμε πέρσι με τον Μιχάλη Τριανταφυλλίδη που συνεργαζόμαστε σε θέματα υποδομών και ακαδημιών. Είναι χαρά μου να συνεργάζομαι με την Λίγκα γιατί δίνουμε την ευκαιρία και στους επαγγελματίες αθλητές, όταν σταματάνε τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, να αγωνιστούν στο πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ της Λίγκας. Πάντα με την έγκριση της Ομοσπονδίας που είναι πολύ σημαντικό γιατί και οι δύο φορείς είναι καλό να πηγαίνουν ψηλά το άθλημα του μπιτς βόλεϊ», είπε αρχικά ο Πάυλος Μπελιγράτης για να αναφερθεί στους 3 σταθμούς που θα πραγματοποιηθούν τα τουρνουά «Έχουμε 3 σταθμούς πάλι φέτος, το yabanaki, στην Αλεξανδρούπολη και τα Χανιά ενώ θα γίνει και ένα 4ο τουρνουά με τον τελικό των ερασιτεχνών (από τα 3 τουρνουά που θα γίνουν) και θα γίνει για πρώτη φορά στο Anima club, με την τελική φάση να γίνει στις 29/6».
 
Για τα περσινά συμπεράσματα του Beach Volleyleague: «Ήμασταν πάρα πολύ ικανοποιημένοι. Είχαμε ρεκόρ συμμετοχών στους ερασιτέχνες με 60 ομάδες το Σάββατο, ενώ την Κυριακή είχαν έρθει και τα μεγάλα ονόματα. Βέβαια τα βλέμματα πήγαν στον Ρουμελιώτη και την Καραντάσιου. Είχε μεγάλη επιτυχία και στην Γλυφάδα που έγινε η τελική φάση, φέτος έχουμε την χαρά να πάμε και στην επαρχία. Για μένα είναι ένα βήμα παραπάνω και από τα πιο σημαντικά».
 
Για τους στόχους που έχουν τεθεί: «Ο απώτερος μου στόχος και το λέω με όλη την ευθύνη και την ίδια έχει ο κ. Τριανταφυλλίδης, αυτή η διοργάνωση να γίνει θεσμός, το μπιτς βόλεϊ πρέπει να παίζετε 12 μήνες το χρόνο. Δεν είμαι της άποψης ότι το μπιτς βόλεϊ είναι καλοκαιρινό άθλημα. Όπως έχουμε αθλητές που προπονούνται όλο τον χρόνο, έτσι πρέπει κάποια στιγμή και τα τουρνουά, όπως γίνεται παγκοσμίως».
 
Στο τέλος αναφέρθηκε για τα βιβλία του Μιχάλη Τριανταφυλλίδη: «Τα βιβλία του Τριανταφυλλίδη έχουν μεγάλη απήχηση, ο Μιχάλης όπως ξέρουμε είναι καινοτόμος σε ιδέες. Έβγαλε για πρώτη φορά 7 βιβλία που δείχνουν τις τεχνικές του μπιτς βόλεϊ και τις διαφορές μεταξύ ερασιτέχνη και επαγγελματία. Είναι ένας πάρα πολύ καλός οδηγός που διαφωτίζει οπτικά κυρίως τις τεχνικές του μπιτς βόλεϊ. Είναι αό τα σημαντικότερα έργα που έχει κάνει ο κ. Τριανταφυλλίδης».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.