1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-05-2014 20:38

Συγχαρητήρια προς όλους από Ροδίων Άθλησις

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι άνθρωποι της Ροδίων Άθλησις, αναφορικά με την άνοδο της ομάδας τους στην Α2, ενώ ευχαρίστησαν όλες τις ομάδες, καθώς και τους διατητές, για τη διοργάνωση των μπαράζ.

«Παρά τους αρχικούς προβληματισμούς και τις μικρές δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε πριν την έναρξη και κατά την διάρκεια των αγώνων, λόγω της αποστάσεως του τόπου διεξαγωγής από το μέρος μας, στο τέλος ανταμειφθήκαμε με τον καλύτερο τρόπο με την επιτυχία της ανόδου στην Α2 κατηγορία.

Για το ροδίτικο βόλεϊ, η κατάκτηση αυτή είναι ένα κομβικό σημείο μιας και θα έχουμε τη δυνατότητα και την τιμή να εκπροσωπήσουμε το νησί της Ρόδου σε εθνική κατηγορία μετά από περίπου 10 χρόνια! Θα θέλαμε να συγχαρούμε τις ομάδες της Σύρου, της Χίου, της Σάμου και της οικοδέσποινας Μυτιλήνης για το υψηλό επίπεδο των ομάδων τους και τους συναρπαστικούς αγώνες που προσέφεραν στους φιλάθλους αυτές τις ημέρες.

Τελειώνοντας, να συγχαρούμε τους ανθρώπους της Μυτιλήνης για τις προσπάθειες τις οποίες έκαναν, ακόμα και την τελευταία στιγμή, ώστε να γίνει μία όμορφη διοργάνωση όπως επίσης και τους διαιτητές, κυρίους Μάλφα Χρήστο και Τοψιδέλη Παντελή, οι οποίοι κράτησαν σε πολύ καλό επίπεδο τους αγώνες και άφησαν τους παίκτες να είναι αυτοί πρωταγωνιστές. Θα θέλαμε για το λόγο αυτό να συγχαρούμε την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης για τον ορισμό τους όπως επίσης και τους συνδέσμους τους, οι οποίοι έχουν στην δύναμή τους τέτοιους διαιτητές».

3 σχόλια

  • Comment Link   σου βγαζει το ματι λασπολογε????  Πέμπτη, 15 Μαΐου 2014 15:21 posted by σου βγαζει το ματι λασπολογε????

    @οπαδοσ........Ο Μαλφας δηθεν οπαδε δεν κοπτεται απο τετοια αλλα καποιοι εχουμε αηδιασει με τη λασπη κ τα ψεματα που του χουνε χρεωσει οι κλικες.Στο λεω λοιπον πως ΕΓΩ αλλα κ αλλοι/ες παθοντες θα τα λεμε κι ας μη το θελει ουτε ο ιδιοσ αυτο.Γιατι βγαζει το ματι σε καποιοθς σαν κ εσενα λιγε που δεν θα χουν πει ποτε κατι καλο για σας!!Να δουμε θα πουνε κι αλλοι της κακιες τους?ΜΑ ΜΗΠΩΣ Κ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΝ ΕΓΡΑΨΕ ΑΥΤΟΣ????

  • Comment Link οπαδοσ Πέμπτη, 15 Μαΐου 2014 08:06 posted by οπαδοσ

    καλα μαλφα, εισαι απιστευτος που καθεσαι και αυτοδιαφημιζεσαι!

  • Comment Link μπραβο τουσ Τετάρτη, 14 Μαΐου 2014 19:08 posted by μπραβο τουσ

    Τωρα που ο Μαλφας εχει αποδοχη ακομα ακομα κ απο τις επαρχιακες ομαδες θελω να δω τα μουτρα καποιων που δεν τουσ θελουν ουτε για κρυφτο της γειτονιας.Συχγαρητηρια στην ομαδα γιατην fairplay ανακοινωση που βγαλε!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.