1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-04-2014 19:53

Το προβάδισμα αναζητεί κάτοχο στο καμίνι της Νέας Φιλαδέλφειας

Την τρίτη και ενδεχομένως καθοριστικότερη μάχη δίνουν το βράδυ της Τετάρτης (20.00), ΑΕΚ και Ολυμπιακός στο πλαίσιο των τελικών της Α1 γυναικών, με τον αυριανό νικητή να απέχει μόλις μια ήττα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η μεν ΑΕΚ, μετά από μια ακόμα κάκιστη εμφάνιση στην έδρα του Ολυμπιακού, θέλει να επιστρέψει στις θετικές εμφανίσεις, που συνηθίζει ιδίως στην έδρα της, και να διασφαλίσει ότι στη χειρότερη των περιπτώσεων θα παίξει «τα ρέστα της» στη Νέα Φιλαδέλφεια στον πέμπτο τελικό του πρωταθλήματος.

Αγωνιστικά ο Μανώλης Ρουμελιώτης δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, καθώς αναμένεται να έχει στη διάθεση του και τις κεντρικές του Γιακουμή και Φερνάντεζ, ακόμα κι αν αυτές δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Στον δε Ολυμπιακό, το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα είναι θετικό, και υπάρχει πίστη πως οι ερυθρόλευκες θα καταφέρουν να σπάσουν την έδρα του αντιπάλου τους και να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα την τελευταία αγωνιστική. Η τελευταία αναμέτρηση των δύο ομάδων επιτρέπει, εξάλλου αυτή την αισιοδοξία στο στρατόπεδο των φιλοξενούμενων.

Ο Γιάννης Νικολάκης επίσης δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και αναμένεται να έχει όλα του τα «όπλα» διαθέσιμα.

Τετάρτη 23/4
Γήπεδο: Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας
Ώρα: 20:00
Αγώνας: ΑΕΚ – Ολυμπιακός
Διαιτητές: Μυλώνάκης-Κυριοπούλου, Παρατηρητής: Βαρθαλίτης
Επόπτες: Χαμπιλού-Καντλή-Οικονομοπούλου-Δαλέκου, Γραμματεία: Μαυρικίδου.

1 σχόλιο

  • Comment Link redone Τρίτη, 22 Απριλίου 2014 18:43 posted by redone

    κοιταξτε να βαλετε και κανα aircodition γιατι απο το πολυ καψιμο θα καουνε οι κιτρινοι...η κουπα εχει χρωμα κοκκινο

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.