1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
14-04-2014 11:57

Τουρνουά 53 ομάδων υπό το βλέμμα των Γκιούρδα, Ιωακειμίδη, Κατσανεβάκη

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Με τη συμμετοχή 53 ομάδων, σύμμαχο τον καιρό και υπέροχη διάθεση από αθλητές και διοργανωτές ολοκληρώθηκε το τουρνουά του Attica Beach Volley Club.

Δυνατά παιχνίδια, όμορφο θέαμα και πολύ διασκέδαση από όλους ήταν τα χαρακτηριστικά του, με ιδιαίτερη σημασία τη συμμετοχή του Σταύρου Κιουλάφα, που ήρθε αυθημερόν από Μυτιλήνη, γνωρίζοντας από άλλες συμμετοχές του, για την άρτια διοργάνωση και το υψηλό επίπεδο.

Στους άντρες οι Παντελής Μαρτίνος και Χρήστος Γιαρλέλης κέρδισαν στον τελικό τους Δημήτρη Κασωτάκη και Θοδωρή Μαλαματίνα, με 2 – 0.

Στις Γυναίκες, Ελεάνα Γεωργαντά και Μαρία Γκόλια ήταν οι νικήτριες του τελικού απέναντι στις Ελένη Βρανά και Αλεξάνδρα Μπόλμπαση.

Στον τελικό του μεικτού, Ελεάνα Γεωργαντα και Γρηγόρης Μπελίτσιος, κέρδισαν τους Ελένη Βρανά και Μάνο Ντοκάκη, μετά από ένα δυνατό παιχνίδι, αλλά και δύο απίστευτους σε ένταση ημιτελικούς που προηγήθηκαν.

Οι αθλητές είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους πρώην Διεθνείς Μάριο Γκιούρδα, Χριστόδουλο Ιωακειμίδη και Σταύρο Κατσανεβάκη, που παρακολούθησαν τα παιχνίδια, χειροκρότησαν τους αθλητές για την προσπάθειά τους και έκαναν τις απονομές στους νικητές!

Οι συμμετέχοντες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για το Χαμόγελο του Παιδιού, όπου συγκεντρώθηκαν πολλά είδη πρώτης ανάγκης που θα παραδοθούν στο φορέα.

We can call it a perfect beach volley season start!
Διαβάστηκε 3032 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.